1-1 traject tot Holistisch begeleider

Lieve mooie ziel, de wereld heeft jouw licht en jou als nodig. Je hebt het al in je, we hoeven alleen op de activatieknop te drukken zodat je het gaat herinneren en doen.

We zijn eigenlijk allemaal begeleiders. Wat we in ons leven leren geven we vanuit ons hart door aan anderen. Dit geeft ons vaak voldoening en zingeving in het leven. In deze tijden is het belangrijk dat we allemaal transformeren. En dat is o.a. dat we onze zielsmissie gaan volgen. Dus voor jou ook een transformatie!

En anderen die een transformatie ondergaan die begeleiding nodig hebben, die kunnen dan bij jou terecht. 

Wees maar niet bang dat er al genoeg begeleiders, coaches en healers zijn. Iedereen heeft zijn eigen tribe! Je trekt de mensen aan met jouw unieke energie en waar mensen zich goed bij voelen. Iedereen heeft iets unieks te delen en stralen.

Ga jouw zielsmissie volgen en ik begeleid jou met alle liefde om vanuit holistische visie anderen te begeleiden. 

Ieder kwartaal ga ik afstemmen of het moment daar is om 8 personen te selecteren voor het 1-1 traject tot Holistisch Begeleider op basis van een vrij bedrag. Ik geef je dan de mogelijkheid om zelf te bepalen welk bedrag voor jou goed voelt of hoeveel je kunt betalen. Dit kan tevens worden verspreid in 7 termijnen. De enige voorwaarde die ik heb is dat er zuivere intenties vanuit het hart zijn.

Het gaat om mensen die voelen dat ze een andere richting op willen en ook andere mensen graag willen helpen /begeleiden op hun pad. Vaak is het lastig om het oude los te laten en willen mensen een bepaalde zekerheid hebben. Waardoor mensen er tegenop zien om eerst een hele coachingsopleiding te volgen of niet weten waar te beginnen. Er zijn immers zoveel cursussen en opleidingen!

Het is een traject waarbij op maat gemaakt mogelijk is, zodat jij tijdens het traject meteen stappen kunt gaan zetten om jouw zielsmissie uit te dragen. Je hoeft dus niet eerst een papiertje te hebben om te starten. Dit is vanuit een oud systeem wat gebaseerd is op prestaties. Maar jij gaat gewoon alvast beginnen met wat er al in jou zit en waar jij van nature voor gemaakt bent. Je hoeft dan niets te leren, want je kunt het al. We zullen delen activeren in jou wat er al in je zit en deze uitbreiden met methodieken die je kunnen inspireren om het je eigen te maken.

Het traject zal vanuit holistische visie gegeven worden waarbij je verschillende soorten methodieken aangereikt krijgt, die als handvatten dienen om anderen vanuit diepgang te begeleiden en helen. Holistisch is het allesomvattende waar wij uit bestaan. Je hebt het vast wel eens gehoord: body, mind spirit (ziel). Holistisch gezien zoomen we het uit naar het fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Omdat al deze lagen waar wij uit bestaan met elkaar verbonden zijn en invloed op elkaar hebben.

Waarom doe ik dit op deze manier? Het is zo op mijn pad ontstaan. Ik kreeg aanvragen van volgers die vroegen of ze door mij opgeleid kunnen worden vanwege de posts die ik deelde en deze resoneerde of raakte. Zo volg ik de flow van wat er op mijn pad komt. Omdat ik mensen hiermee zie worstelen of of juist dromen maar geen stappen durven zetten, maak ik er nu een aanbod van. Nu blijkt dat dit een onderdeel van mijn zielsmissie is!

Dit is voor jou als je:

 • graag als ondernemer wilt werken alleen je durft de stap niet te zetten
 • al ondernemer bent, maar je wilt een omslag maken in wat je doet of verdieping geven in wat je te bieden hebt
 • je graag mensen wilt helpen alleen je weet nog niet hoe, wat. Door vele interesses en keuzes zie je door alle bomen het bos niet meer.
 • geen zin hebt om een coachingsopleiding te volgen, waarvan sommige onderdelen je toch niets mee wilt doen en/of het veelste lang duurt.
 • als je het liefst een programma op maat gemaakt wilt volgen, zodat je focus hebt op wat je echt leuk vind en je goed in bent/zult zijn.
 • graag persoonlijk begeleid wilt worden in plaats van in een groep. Alle aandacht en tijd is volledig voor jou.
 • je interesse hebt in healingsmethodes, holistische methodieken wilt leren en vanuit jouw eigen unieke energie en manier deze wilt inzetten om mensen op hun pad te begeleiden
 • je geen zin hebt om hiernaast óók nog allerlei (marketing) cursussen te volgen om jouw tribe te vinden (krijg je er namelijk al bij)
 • graag meteen stappen wilt zetten om uit het niet meer passende leven/niet meer passende baan te stappen.
 • je spiritueel wilt ontwikkelen en je bewustzijn wilt verhogen zodat je vanuit deze ervaring anderen kunt helpen
 • je vanuit jouw licht en hart wilt werken en niet meer vanuit het hoofd. Gaande weg zal helder worden wat jouw unieke energie en missie is.

Ik geloof erin dat iedereen die graag mensen wilt helpen, dit kan vanuit hun unieke energie en kracht. En dat je niet hoeft te voldoen aan punten om vervolgens een papiertje te ontvangen, omdat je dan pas goed genoeg zou zijn.

Het gaat er bij mij om hoe bewust en zuiver je bent. Want dit is nodig om vanuit een zuivere manier anderen te kunnen begeleiden.

Ik help jou graag om jouw bewustzijn te verruimen, zodat je vanuit een verruimd bewustzijn anderen op een zuivere manier kunt helpen.

Daarbij oefenen we ook met bepaalde methodieken en healingsvormen die je jouw eigen kunt maken en buiten jouw unieke energie en kracht kunt inzetten om de diepte in te gaan.

Het traject bestaat uit

 • 12 sessies van 2 uur. Het kan op maat gemaakt. Eventuele uitbreiding is na het traject mogelijk.
 • 7 modules om jouw stappen te zetten tot holistisch begeleider
 • Verschillende methodieken en healingsmethodes om anderen te begeleiden en healen.
 • Kennis en begeleiding over marketing omdat je dienstbaar bent als je jouw diensten aan de wereld laat zien.
 • Persoonlijke ondersteuning in iedere stap die je gaat zetten.
 • Duur: in overleg vinden de sessies vinden plaats tussen 1 – 2 weken. Als je iedere week een sessie doet, dan kun je het traject in 3 maanden afronden. 1x per 2 weken zou uitkomen op 5,5 maanden. Het is mogelijk om de weken af te wisselen, dus de ene week 1x per week en de andere week laat je er 2 weken tussen. 

De 7 modules die ik aanbied bestaan uit:

Module 1. Methodieken 
In deze module leer je verschillende methodieken / healingsvormen kennen die je ter inspiratie kunt gebruiken om begeleiding jouw eigen te maken. Met deze methodieken kun je de diepte in gaan dat heling en bewustwording veroorzaakt. Denk aan: reiki, meditaties, sedona methode, schaalwandelen, spiegelen, de wet van aantrekking, ademwerk, maar ook mijn eigen ontstane helingsvormen. We gaan ook dieper in op het thema zelfliefde en relaties. Mijn intentie met deze methodieken is dat mensen weer hun essentie gaan voelen.

Module 2. Jouw houding als bewuste en zuivere begeleider + begeleidingstechnieken
In deze module gaan we kijken naar wat belangrijk is om een zuivere en transparante begeleider te zijn. Ook gaan we jouw feminine & masculine energieën in jou ontwaken zodat je vanuit deze energieën anderen kunt begeleiden. Wat zorgt voor balans en heelheid in jezelf, waardoor je dit ook kunt doorgeven.

Module 3. Holistisch werken en oorzaak van blokkades transformeren
Hier leer je wat holistisch werken precies inhoud en hoe je dit kunt inzetten. Je krijgt kennis over de lagen waar de mens uit bestaan en hoe je met energiepunten/chakra’s kunt werken. Ook ga je leren hoe je naar oorzaken van een klacht kunt kijken en hoe deze op te lossen.

Module 4. Wat is jouw zielsmissie
Via een meditatie begeleid ik jou naar jouw missie. Ik begeleid jou om los te laten wie je denkt te zijn, zodat we contact kunnen maken met jouw zielsenergie en vanuit daar met jouw zielsmissie. Ook krijg je hier een reading voor extra inzichten. Vanuit deze sessie kun je ook anderen begeleiden in hun zielsmissie.

Module 5. Afgestemd ondernemen en aanbod helder krijgen
Hier gaan we kijken naar de invulling van jouw zielsmissie en hoe je afgestemd kunt ondernemen. Dit gebeurt keurig afgestemd op wat bij jou past en wat voor jou de bedoeling is. We gaan niet in hokjes denken, maar afgestemd met jouw ziel dit bepalen en out of the box. Denk aan afstemming met jezelf en anderen, wat worden jouw diensten, plan van aanpak, opdrachten, bedragen, voorwaarden etc.

Module 6. Marketingsvormen
Hier deel ik met jou verschillende marketingsvormen die je ter inspiratie kunt gebruiken om jouw dienstbaarheid te delen met de wereld. Zodat je niet alles zelf nog moet uitzoeken of vele cursussen hierin hoeft te volgen. Het is belangrijk om jouw energie helder en zuiver neer te zetten, anders kan het zijn dat je stil staat. Marketing is jouw creatieve vorm van jouw onderneming en wie je bent. Dit kan enorm ondersteunen en aanvullen om de mensen te bereiken die op jou zitten te wachten.

Module 7. Afronding en evaluatie
Hier mag alles naar voren komen zodat je alles helder hebt wat je nodig hebt om jouw weg te gaan bewandelen als Holistisch begeleider. We kijken naar het ondernemerschap en wat er hier nog voor nodig is om te weten. Ook maken we nog even een diepere verbinding met de bron in jou, zodat je dit ook anderen kunt laten ervaren, wat helend werkt.

Plan een kennismakingsgesprek om te kijken of we een match zijn.

Ieder kwartaal zal ik kijken of mijn energie open is om 8 personen te selecteren:

 • waarbij er een zuivere intentie en match is om samen te werken in ruil voor een vrij bedrag wat je het traject waard vindt of wat je kunt geven
 • die direct aan de slag willen gaan met hun zielsmissie en deze stappen ook daadwerkelijk gaan zetten
 • die al iets ervaring hebben op hun spirituele pad en (redelijk) bekend zijn met deze termen. Denk aan innerlijk werk, onderscheid kunnen maken tussen ego en hart.

Wil jij graag starten met jouw zielsmissie of meer informatie? 

Mail dan naar deniz@newearth-academy.com voor een kennismakingsgesprek m.b.t. het traject en dan kijken we of we een match zijn en wanneer je kunt beginnen!

Liefs,
Deniz