Coaching

Deniz Ebren - Versterk je GeestIndien je op dit moment in je leven hulp nodig hebt, dan ben ik er graag voor je om je te helpen jouw leven richting te geven door middel van coaching.

Ik kan je helpen inzichten te geven, leren hoe je met een situatie kunt omgaan en je helpen om stappen/keuzes te maken.

Mijn doel is om door coaching de kwaliteit van je leven te verhogen, zodat jij vanuit je kern, vanuit geluk en meer energie je leven kunt leiden zoals hoe dat bij jou past. Zodat jij weer kunt leven vanuit jouw natuurlijke ritme en jouw natuurlijke staat van ‘Zijn’.

Ik help je weer terug te brengen naar wie je werkelijk bent, zodat je verbonden bent met je ware zelf. Daardoor kun je ervaren wat pure zelfliefde nou echt is op een manier die je eerder misschien niet hebt ervaren.

Coaching kan gecombineerd worden met healings om het lichaam en geest weer in balans te brengen en lichamelijke, mentale, emotionele en energetische klachten te verminderen. 

Tevens kan ik jou begeleiden om je healings, zoals reiki, te leren op jezelf toe te toepassen, zodat je de healer in jezelf kunt vinden en je jezelf in balans kunt brengen. Dit kan door middel van coaching of één van de online cursussen. 

Coaching kan alleen online via videobellen plaatsvinden. 

Ik ben niet een coach die houdt van op de klok kijken. In de sessies neem ik de tijd voor jou die je nodig hebt en deze duren gemiddeld 1,5 tot 2 uur.

Ik bied verschillende coachingspakketten aan. Indien je geen traject wenst, is een losse sessie van 1,5 – 2 uur mogelijk. Hierin zal ik jou zoveel mogelijk inzichten geven waar je verder mee kunt.

Klik op de onderstaande plaatjes voor meer informatie.

Recensies

Sharon
Sharon
Lees verder
Eigenlijk heb ik er de juiste woorden niet voor en kan ik het niet omschrijven wat er met mij gebeurd is! Maar als ik er nu heel goed over nadenk is er maar 1 woord wat heel veel zegt en dat is; WAUW! Wat er met mij gebeurd is tijdens de sessies met Deniz is ongelooflijk, in al die weken ben ik een vele malen sterkere vrouw geworden, ben ik met 80% minder onzeker over mezelf geworden. Ik heb leren loslaten en nieuwe manieren van denken en handelen geleerd. Het is echt fantastisch en er was meteen een klik en gevoel van vertrouwen, zelfs ook al waren de sessies via beeldbellen. Ik ben erg dankbaar voor alles wat er gedaan is en mocht er ooit nog iets zijn dan zal ik zeker weer Deniz contacten!
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Het was heel prettig om coaching te hebben van Deniz, omdat Deniz betrokken en geïnteresseerd is, écht naar je luistert en gericht een oplossing biedt voor al je hulpvragen. Daarnaast is ze een super fijn persoon in de omgang, heel warm en toegankelijk. Ik raad het iedereen aan om bij haar langs te gaan voor coaching.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Deniz kijkt zonder oordeel met je mee naar de thema’s die belangrijk voor je zijn. Binnen een prettige huiselijke omgeving heb ik mij verder kunnen ontwikkelen. De helings waren moeilijk maar hebben veel in beweging gebracht. Dit gebeurde op een veilige en respectvolle manier. Ook de reiki tools die we samen hebben geoefend pas ik nu zelf toe. Bijzonder hoe dit werkt! Ik heb dit traject aangeraden aan een vriendin.
Paul
Paul
Lees verder
Deniz is een betrokken, warm en professioneel mens en coach. Zij is naast dat zij een goede coach is een fijn mens om door te worden begeleid. Zij stelt een goed haalbaar en praktisch plan voor je op en begeleidt je stap voor stap bij het proces. Zij laat in de training ook veel van haar zelf zien en dit maakt het proces heel warm en fijn. Ook kan ik niet meer zonder de momentjes in de ochtend. Het aarden ’s ochtends en het geven van reiki aan mijzelf kan ik niet meer zonder. Reiki geeft mij veel zelfinzicht, rust en ontspanning. Meer balans in mijn leven. Meer energie en als ik mij slecht voel dan laat ik dat ook meer toe.