Inspiratie,  Mijn gedachten

Een liefdevolle schop onder je kont

ARE YOU / WE THE PROBLEM? Ik besefte mij opeens iets, wat ik eigenlijk al wel wist, maar toch best van schrik en confronterend vind. Ik voel me nu zo klein, wetende dat we als scheppende wezens groots zijn en een groot verschil kunnen maken in deze wereld. En dat geldt voor ons allemaal!
 
Hieronder schrijf ik mijn boodschap vanuit mijn perceptief en vanuit liefde voor jou, de aarde en ieder leven en creatie op aarde.
 
Wij mogen oordelen ECHT loslaten, ook over de overheid en de uiterlijke vrijheid die ons wordt ontnomen. Weet je waarom ik dat denk?
Wij ontnemen zelf ook veel vrijheid van anderen, dieren, natuur en leven op de planeet. Wie zijn wij om te oordelen als we er zelf, onbewust aan mee doen (spiegel)! Ik zie wel een verschil tussen oordelen en be-oordelen. Daar kom ik later nog op terug.
 
Wie zijn wij om te oordelen als we er zelf, onbewust aan mee doen (spiegel).
 
Waar wij, wellicht en veelal onbewust, aan mee doen zijn uiteindelijk best veel dingen. Alle dieren die worden geslacht en gebruikt, worden verkracht voor meer productie, om deze dierlijke producten grootschalig te consumeren.
 
Alles wat wij in de supermarkt kopen is vrijheid die we de dieren, planten en natuur ontnemen voor ons eigen gebruik. Maar ik geloof dat wij zonder kunnen of deze met liefde en respect moeten behandelen, zodra wij iets van deze levens / creaties willen consumeren. 
 
Al het misbruik van de mens wat je in de wereld ziet, doen wij aan mee maar dan bij dieren, planten, leegplundering van de aarde etc. Alleen doen we dit niet fysiek, nee we betalen er anderen voor om het voor ons te doen door datgene te kopen.
 
We schaden de natuur, door vervuiling en overmatig gebruik van alles wat de natuur ons te bieden heeft, voor ons eigen belang. Niet omdat het ECHT nodig is om te kunnen leven.

Wij als mensen zijn niet beter dan dieren, planten, de natuur en alles wat er nog meer bestaat. Nee alles leeft en is even belangrijk. We zijn immers verbonden met al deze dingen. Moet je je maar eens voorstellen een leven zonder… 

Maar wij gedragen ons wel vaak zo, dat wij meer verdienen en willen, in plaats van vanuit respect en bewust een bewoner zijn van de aarde die gebruik mag maken van de aarde. Maar niet ten koste gaat van de aarde, mens en alles wat de aarde ons aanbiedt. Daarom zijn wij én leven wij al een lange tijd afgescheiden van haar en van eenheid, maar leven we vanuit dualisme.
 
Wij als mens nemen ontzettend veel vrijheid van alles wat leeft. Ook de mensen, kinderen en vrouwen in slechte omstandigheden en goedkoop kleding, of andere producten produceren, waar we aan mee doen. En ik ook hoor, terwijl ik het eigenlijk weet, maar ook vaak negeer.
 
Op dit moment waarin wij zelf pas ervaren dat vrijheid wordt ontnomen in deze corona periode, komen velen in opstand. Maar de aarde komt al lang in opstand en laat het ons al tijden zien door natuurrampen, (energetische) onrust, vervuiling en andere gebeurtenissen, maar deze taal begrijpen we niet en zien we niet. 
 
Alles wat er nu gebeurt is een afspiegeling van ons binnenste, hoe we zijn en hoe we leven, op grote schaal. Dus ik denk dat wij deze situatie en gevoelens zelf hebben gecreëerd, op onbewust niveau.
 
Vrijheid = oordelen loslaten en zelf het voorbeeld zijn wat jij graag in de wereld wilt zien. Je hoeft ook niet perfect te zijn, je bent goed zoals je bent. Maar (!), dan moeten we niet met vingers naar anderen wijzen, dus met andere woorden, oordelen.
 
Kijk eerst naar jezelf, dat is het allermoeilijkste. Want jezelf durven aan te kijken kan confronterend zijn. Dan weet je, dat je alles eigenlijk van buiten kunt loslaten. Want zelf doen we ook niet alles perfect, al proberen we dat wel. En dat is goed genoeg. Daarom is wijzen en oordelen over anderen of situaties eigenlijk een spiegel, dat je nog niet klaar bent om naar jezelf te kijken. Niet op bepaalde vlakken en vanuit een bepaald bewustzijn.
 
Daarom is wijzen en oordelen over anderen of situaties eigenlijk een spiegel, dat je nog niet klaar bent om naar jezelf te kijken
 
We mogen nu zelf de verantwoordelijkheid weer in handen gaan nemen. Niet meer alles van buiten zoeken en van buiten laten afhangen. Zo blijven we alles in stand houden. Maar nu is er juist ruimte om te transformeren en een wereld te creëren die we graag willen zien. Jij bent immers een scheppend wezen!
 
Niet vanuit egoïsme, maar vanuit eenheid. We mogen alles wat de aarde ons te bieden heeft met uiterst respect en liefde behandelen en gebruik van maken. We mogen als mens zijnde een toevoeging voor de aarde zijn, niet alleen een nemer. 
 
En dat is wat wij eigenlijk al heel lang doen. We nemen, nemen en nemen. Maar dragen wij ook bij? Je kunt bijdragen door heel bewust om te gaan met alles wat je consumeert. En bewust zijn van hoe je denkt en handelt. Durven om dingen anders te doen en stappen hierin nemen.
 
 
 
Er is geen balans in deze wereld omdat wij mensen hier allemaal aan bijdragen. Niet alleen de overheid. Wij zullen als individueel mens echt moeten groeien en anders handelen als wij een verschil willen zien. En dit niet buiten ons plaatsen, zodat we afhankelijk zijn en kunnen wijzen naar anderen, zoals de overheid.
 
Wij kunnen onze eigen vrijheid, kracht en balans in de wereld terugkrijgen als wij onze verantwoordelijkheid ZELF gaan nemen! En niet af laten hangen van de overheid. Ik zie het zo dat wij altijd al gevangen waren, niet alleen nu. Alleen nu het in de buitenwereld erger wordt, wordt het zichtbaar.
 
Er is een verschil in ervaring van de buitenwereld en binnenwereld. Maar uiteindelijk is dit met elkaar verbonden. Jouw innerlijke wereld, heeft invloed op hoe je de buitenwereld ervaart. Dus vrijheid zit niet alleen van buiten, maar ook van binnen.  
 
Ik hoop dat je begrijpt waar ik naartoe wil gaan. Laat oordelen los, maar beoordeel voor jezelf wat voor jou wel of niet goed is, zodat jij keuzes kunt maken of stappen kunt nemen. Oordelen en beoordelen zie ik als 2 verschillende dingen die je op 2 verschillende manieren kunt gebruiken.
 
Je kunt een partner niet bij je vinden passen (beoordelen) en besluiten om deze loslaten, zonder te oordelen dat deze partner goed of fout is. Want iedereen heeft lessen te leren, liefde nodig dat wel eens ontbreekt (waardoor mensen bepaalde dingen doen) en groei nodig. 
 
Het is een ander verhaal of ze daartoe bereid zijn en klaar voor zijn want iedereen heeft een vrije wil en een ander bewustzijn. En daarin zit dus geen goed of fout om over te oordelen, want de betekenis en intentie van situaties die gebeuren is om jou te spiegelen wat er nog geheeld mag worden of waar je in kunt groeien. En dat is nooit goed of fout. Het gaat wel vaak op een fijne of niet fijne manier, maar beide zijn altijd nodig en kan niet zonder elkaar.
 
Dus beoordeel voor jezelf wat je wel en niet wil zodat jij iets kunt besluiten, zonder te oordelen over anderen. Kijk eerst naar jezelf, daar mag je naartoe wijzen.
Ik zeg dus niet dat we alles nu perfect moeten doen, dat kan niet. Maar het proberen en je eigen verantwoordelijkheid nemen door zelfbeoordeling/reflectie is altijd goed! 
 
En dat juist daarom het niet oordelen over dingen buiten jou zo belangrijk is. Ik zie het zo dat oordelen op universeel niveau niet bestaat. En als je dit doet, dat dit vanuit een lage trillingsfrequentie gebeurt. 
 
Ik hoop dat deze liefdevolle schop onder je kont je laat nadenken. Laat nadenken over jouw innerlijke wereld en jouw bijdrage hier op aarde als bewoner van de aarde. Laat gerust een reactie achter met jouw mening, dat zou ik alleen maar een verrijking vinden.
 
Liefs, Deniz
Wil je goed in je energie blijven, maar vind je dit vooral in deze tijd lastig en wil je ook bijdragen om licht en heling te sturen naar de nieuwe aarde?
Ik heb een GRATIS pakket voor je samengesteld waarbij je beter in je energie kunt blijven en deze kunt schoonhouden. Maar ook hoe je in verbinding met jezelf blijft. Daarna kun je samen met alle anderen die dit pakket zullen downloaden, hoge frequenties van heling en licht de wereld in sturen door middel van de meditatie. Zo ontstaat er een mooi netwerk van licht!
 
Dit zit er in jouw gratis pakket:
1. Start en eindig je dag energetisch schoon met een reinigings- en beschermingsmeditatie
2. E-book: 5 stappen om verbinding met jezelf te maken
3. Meditatie om samen de aarde liefde, licht en heling te sturen.
 
Liefde, licht en kracht is vervolgens nodig om deze aan jezelf, anderen en de aarde te geven. We hebben jouw licht nodig, dus het is belangrijk om je trilling zo hoog mogelijk te houden. Zo dragen we juist bij in deze wereld!
 
Download hier het pakket:

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *