Gratis reinigings- en beschermingsmeditatie

Hallo beautiful soul,

Dankzij mijn cliënt, die na deze meditatie die ik begeleidde het gevoel had dat ze weer de wereld aan kon, heb ik deze meditatie ingesproken. Ik hoop dat ik jou hierbij kan helpen in deze tijden met intense energieën om in jouw eigen energie te komen en blijven

In deze meditatie begeleid ik jou om je te verbinden met de bronenergie, je lichaam en aura te reinigen, te gronden en beschermen tegen energie van buiten, zodat je in jouw eigen energie komt en blijft.

Schrijf je in en ontvang de meditatie direct in je mailbox. Check ook altijd even je spam indien je de mail niet hebt ontvangen.

Veel liefs!

Deniz Ebren

Reviews

"Heerlijk deze meditatie. En tweeledig: Ik gebruik hem ook om in slaap te vallen. Zo rustgevend echt hartelijke dank. "
Edwin
"Hey Deniz, Wat een super fijne meditatie! Doet echt deugd elke morgen. Dankjewel hiervoor! Groetjes Els"
Els