Inspiratie,  Mijn gedachten

Mijn nieuwjaarsboodschap voor 2021

Deniz Ebren nieuwjaarsboodschap 2021Ik stap af van de ‘gelukkig nieuwjaar’ wensen. Daar was ik al nooit zo van die standaard zinnetjes.

Al wens ik je dat zeker wel toe, maar dat klinkt voor nu niet de juiste woorden in deze tijd die ik wil overbrengen.

Hier is mijn nieuwjaarsboodschap voor 2021.

De wereld zal naar mijn gevoel niet meer hetzelfde zijn. Er is chaos, maar stiekem ben ik in mijn hart heel blij met deze chaos.

Want het zorgt ervoor dat velen gaan zien hoe de wereld eigenlijk was, maar ook hun eigen innerlijke wereld.

Mijn werk, mensen helpen transformeren, waar ik individueel mensen bij begeleid, gebeurt nu op grote schaal wereldwijd. Het oude werkt niet meer. De mannelijke energie die overheerste van waaruit we leefde wordt getransformeerd naar de vrouwelijke energie. De energie van het hart, verbinding, eenheid, liefde.

Ik gun iedereen dit bewustzijn en transformatieproces. De mannelijke en vrouwelijke energie mag in balans komen in onszelf. Hoofd, hart en buik mogen op een lijn komen. Zodra we hier individueel aan werken, zal de collectieve energie mee veranderen.

Daar werken we nu aan. Aan een nieuwe energie, een nieuw bewustzijn en dus ook een nieuwe wereld. Een nieuwe wereld in eerste instantie van binnen, dat zich uiteindelijk ook naar buiten gaat manifesteren.

Hoe bijzonder is het dat we zien hoe krachtige wezens we zijn. Krachtige, strijdvolle, liefdevolle wezens van liefde en licht. Mannelijk en vrouwelijk dat beide in ons zit.

Mijn nieuwjaarsboodschap is dat ik wens dat je dit in 2021 nog meer gaat ontdekken, voelen en ervaren. Dat je beseft dat je hier nu bent om mee te bouwen aan deze nieuwe wereld. Want het zal niet meer hetzelfde zijn.

Niet iedereen zal die behoefte hebben, niet iedereen zal dat inzicht hebben, niet iedereen zal op deze manier werken. Dat hoeft ook niet en dat is helemaal oké. We hebben allemaal ons eigen pad, plek en doel hier op aarde dat precies zo bedoeld is.

Maar weet dat jij super belangrijk bent. Alles wat je nu denkt, doet, zegt en uitzendt werkt door in het universum.

En dat gebeurt nu vanuit deze energie en chaos tegelijkertijd, wereldwijd! Wauw, dat is toch ongelofelijk! We zijn samen ongelofelijk aan het creëren!

Sta op voor jouw waarheid, jouw waarheid vanuit het hart dus niet alléén vanuit je hoofd of ego. Maar voel! Je mag jezelf laten horen en laten zien. Ben er gewoon te Zijn als waardevol mens, daarvoor ben je hier.

Ik wens jou een transformerend, helend jaar toe en dat je jouw kracht, inner power en licht nóg meer mag ontdekken, zien, voelen en ervaren. Vanuit liefde voor jezelf en alles wat er is. 

Want dat verdien jij maar ook de aarde. Laten we ook bewuster en liefdevoller met de aarde omgaan. Met alles wat er om ons heen is. Er is genoeg geleden. De natuur, dieren, voedingsmiddelen, de zee en ga zo maar door. De aarde laat dat nu heel duidelijk zien. Het laat zien hoe we zijn, hoe we met onszelf omgaan en met alles wat er om ons heen is.

Leef er nu naar! Leef in het nu. Het nu is vanuit verbinding. Nu heb je de kans om dingen anders te doen en een verschil te maken. Die heb je altijd al, maar velen worden er nu toe gedwongen.

Een liefdevol en transformerend jaar toegewenst beautiful souls. Vanuit innerlijke vrede en vrijheid. Dat je licht nóg meer gaat schijnen, zodat we wereldwijd ook weer meer gaan schijnen.

Dank je wel voor onze verbinding en voor het delen van inspiratie en leuke mooie liefdevolle reacties. Dankbaar ben ik! Dankbaar!

Voel jij ook deze nieuwjaarsboodschap voor 2021? Je kunt dan een reactie achterlaten in de comments.

Liefs,
Deniz 

nieuwjaarsboodschap 2021

12 reacties

 • Yurian

  Hoi Deniz!

  Dank je wel voor je lieve en wijze woorden! Transformatieproces is door de chaos bij mij wel enorm afgeremd maar elke keer als ik iets van jou lees dan geeft dit weer kracht.

  We waren bezig met Reiki begin dit jaar en zou graag nog een afspraak met je maken voor de inwijding.

  Veel liefs, veel dank!
  Yurian

  • Deniz

   Hallo lieve Yurian, heel graag gedaan en wat fijn dat je mijn boodschap hebt gelezen. Het is inderdaad een tijd waarin we heen en weer gaan. Vertraging en stilstaan is helemaal oke. Zo blijven we telkens onze eigen kracht vinden. Dankbaar dat mijn teksten daarin kunnen bijdragen, lief dat je dit deelt. Ik neem nog even contact met je op voor de reiki inwijding. Veel liefs en een liefdevol 2021 voor jou toegewenst! Knuffel, Deniz

 • Jos Blokdijk

  Dank je Deniz! En ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen en dat je mij helpt om in het nu te leven, leven vanuit verbintenis.

  Tot snel weer, thanks!!

  Jos

  • Deniz

   Dank je wel Peter. Wat mooi dat je ook een lichtwerker bent. Nice to meet you Lightworker! Dat het ook voor jou een bijzonder en liefdevol jaar mag worden, liefs!

 • Simon

  Lieve Deniz,

  Dank voor jouw prachtige nieuwjaarsboodschap. Je hebt mij het afgelopen jaar verder op weg geholpen, bewuster gemaakt van het pad waarop ik mij bevind. Ik zet mijn weg voort, ervaar meer verbinding met mijzelf, met mijn bron, en kom van daaruit meer en intenser in verbinding met anderen. Wat werkt dat toch allemaal mooi.

  Ik wens jou een prachtig 2021 toe.

  Warme groet, Simon

  • Deniz

   Lieve Simon, wat ben ik dankbaar dat ik jouw prachtige ziel heb ontmoet en dat ik je verder op weg mocht helpen. En ik ben enorm dankbaar en blij om te lezen dat je zo mooi in verbinding staat, waardoor ook met anderen en alles zo mooi verloopt. Wat ben je toch super mooi bezig! Dank je wel voor je wens en je woorden. Een liefdevol, vredig en mooi 2021 voor jou toegewenst lieve Simon. Liefs, Deniz

 • Richard

  Deniz,

  Ik post al een paar jaar een eigen nieuwjaarswens.
  Die van jou is erg mooi en liefdevol geschreven.
  De Mensgezel in mij (soul) is in zijn / haar hart geraakt.
  Het voelt voor mij als neem ik ook deel aan de transformatie in onze (innerlijke) wereld,
  van mijzelf, en ook van diegene die mij volgen op sociale media,

  Mijn nieuwjaarswens voor 2021 kort en bondig ” in balans zijn “.
  En dat sluit heel mooi aan bij ons mannelijk zijn en vrouwelijk zijn.
  Ook kom ik steeds dichter bij mijn hoofd – hart – buik balans.

  Dankje dat je jouw ‘gedachten’ met ons deelt, door te delen
  transformeer je richting een oneindig Leven van Liefde en Licht.

  Vriendelijke groet,
  r i c h A R T

  • Deniz

   Wat mooi om te lezen Richard! En wat fijn om te lezen dat het je raakt en dat je ook bijdraagt hierin voor anderen. Mooi dat je zo bezig bent met die groei om dichter bij je hoofd, hart, buik te komen. Dank je wel voor je lieve woorden Richard. Liefs!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *