Retreats & Come-Unity Spanje

Lieve souls, vol dankbaarheid wil ik jullie meenemen in onze Come-Unity land in Spanje. Ons land van 18 hectare midden in de natuur. Het voelt energetisch heel licht en op bepaalde plekken zo wonderlijk. 

Wat wij voelen is dat hier bijzondere dingen gaan gebeuren, wellicht in samenwerking met andere mooie bijzondere zielen. Wij willen hier een lichte energie houden en veel licht verspreiden samen met anderen die hiermee resoneren. 

Samenwerken met andere mooie zielen die iets moois toevoegen. Die hun licht schijnen en delen. En dit vanzelf in anderen activeren. Zo samen nog meer licht brengen om de collectieve frequentie nog meer te verhogen. 

Velen kennen het woord community wat gemeenschap betekent. Wij hebben er een beeld aan gekoppeld, maar voor mij voelt community niet het juiste woord, betekenis en energie met wat wij hier willen neerzetten. Het woord community voelt voor mij beperkt, als een hokje en bepaalde manier van leven. Come-Unity voelt meer resonerend. 

Een plek om naartoe te komen (Come-) om te verbinden, Zijn, groeien, helen, een andere manier van leven ervaren en het het leven (weer) vieren, eenheid (Unity). Verbinden met je ziel en wie je werkelijk bent. Verbinden met anderen, je zielsfamilie. Eenheid ervaren. Herenigen met de natuur: water, bergen, rotsen, bos, dieren, voeding uit de tuin, en nog veel meer wat mag ontstaan. 

Door middel van bijvoorbeeld persoonlijke retreats en gezamenlijke retreats, lezingen, events, visies delen, workshops, begeleiding, verbinden, helen, mediteren, mantra’s zingen, dansen, bewegen, bewustzijn verhogen. Met jezelf en elkaar verder ontwikkelen, groeien en genieten. Met de kwaliteiten/specialisme/energie van een ieder en van de natuur. 

Het leven vieren, alleen en/of met elkaar. Vanuit genoeg privacy en ruimte. Want er is geen moeten, alleen maar willen vanuit het hart. Bewust zijn is belangrijk. Dus naar jezelf kunnen reflecteren/spiegelen, weten wanneer je in je ego of donkere stukken zit en in je hart zit. Bereid zijn om dieper naar jezelf te kijken. 

Visies delen en verruimen, ook in manier van (samen)leven. Zoals leven van prana, waar velen geïnteresseerd in zijn. Meer info over leven van prana vind je op mijn YouTube kanaal

Intuitieve persoonlijk retreat / vakantie

Heb je behoefte om je even terug te trekken uit de wereld en in de natuur helemaal tot jezelf te komen? Heb je daarbij behoefte aan begeleiding, healing en ontspanning? Dat kan binnenkort op ons land van 18 hectare midden in de natuur in Spanje. We kunnen samen kijken naar jouw behoefte en een op maat gemaakt retreat / vakantie voor jou arrangeren. 

Wil je meer informatie, neem dan persoonlijk contact op via de contactpagina. 

Wil je op ons land meehelpen en/of hier verblijven?

Wij hebben een aantal projecten waar we altijd hulp voor kunnen gebruiken. Vind je het leuk om mee te helpen aan projecten in ruil voor gratis verblijf op ons paradijs? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mocht je alleen op zoek zijn naar een inspirerende plek om langer te verblijven, neem dan ook contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Volg onze pagina en beeldmateriaal op Instagram
Volg onze pagina en beeldmateriaal op Facebook

Het lijkt ons fantastisch om jou te mogen ontvangen om mee te genieten en tot rust/bij jezelf te komen. 

Liefs,
Deniz & Vincent