Tarieven

Coaching – Healing- Online cursussen

Ik ben jouw persoonlijke coach waar jij op dit moment in je leven vast loopt en hulp bij nodig hebt. 

Ik werk vanuit holistisch oogpunt. Dat betekent dat ik het lichaam, geest en jouw ziel als één geheel zie en behandel, omdat dit met elkaar verbonden is.

Ik kijk hierbij naar jouw klacht of situatie op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Ook dit is namelijk met elkaar verbonden. Ik ga samen met jou dieper kijken naar de oorzaak en betekenis van de klacht of situatie.

*Coachingsessies worden alleen via online video calls gehouden.

De investering in jezelf:

 

* Betaling in termijnen is mogelijk.

Losse coachingsessie van 2 uur
140 euro
Indien je geen traject wenst, is een losse sessie van 1,5 – 2 uur mogelijk. Hierin zal ik jou zoveel mogelijk inzichten geven waar je verder mee kunt.

Life Coach traject
700 euro 
Een traject afgestemd op jouw doelen/wensen, bestaande uit kennismakingsgesprek van 1 uur, 5 sessies van 1,5 – 2 uur, inclusief plan van aanpak, oefeningen en opdrachten. Inclusief een persoonlijke reiki les met inwijding + toegang tot de online reiki cursus, wat erg gewild is.  Hierbij leer ik je de verbinding met jezelf, de bron en je balans te versterken. Tussen de sessies door, blijf ik onbeperkt beschikbaar als je coach voor vragen of als je ergens niet uitkomt.

HSP-power training en coaching
700 euro
De exclusieve HSP-Power training bestaat uit een kennismakingsgesprek van 1 uur, 2 losse trainingsdagdelen van 3 – 4 uur inclusief een reiki cursus. Na de 2 dagdelen ontvang je 2 reiki healings op afstand of een losse coachingsessie van max 2 uur. 
Tussen de sessies door, blijf ik je coach voor vragen of als je ergens niet uitkomt. Je kunt ook kiezen voor 5 losse coachingssessies indien je dit liever wilt.

Online Cursus: In connectie met jezelf met reiki
99 euro 
Een UNIEKE online reiki/selfhealing cursus op basis van reiki, meditatie en loslaattechnieken om in contact te komen met jouw lichaam en geest en deze met elkaar te verbinden. Zo kun je jezelf in balans brengen, je klachten begrijpen en helen en je vibratie verhogen. Meer info vind je hier.

Online HSP-cursus: Take your power back
444 euro (tevens mogelijk om in 3 termijnen te betalen)
Een uitgebreide cursus om vanuit jouw licht, jouw hooggevoeligheid in te zetten en hoe je met jouw hooggevoeligheid om kunt gaan. Klik voor meer info op de cursus. Inclusief modules over energetische bescherming, reiniging en een reiki cursus. 

Gratis voor jou
GRATIS e-book en meditaties te downloaden