Hoogsensitief,  Inspiratie,  Mijn gedachten,  Zelfliefde/relaties

WE ARE ALL HEALERS!

WE ARE ALL HEALERS! 

Healing kan op veel verschillende manieren plaatsvinden. Als healer hoef je daar niet eens hard voor te werken. Gewoon alleen maar aanwezig te zijn vanuit een hoge trillingsfrequentie kan al voldoende zijn. Het licht en de liefde die er in je zit, komt overal doorheen en is direct ‘zichtbaar’ en voelbaar.

Een healer heeft zichzelf gehealed of is er mee bezig. En kan zuiverheid, hogere frequentie, wijsheid en energie weer delen met anderen. Door er gewoon te zijn. De ene keer door naar je te glimlachen, een belangrijk woord of zin te zeggen, een hand op je schouder of een knuffel te geven of de andere keer door met energie te werken, iets voor iemand te doen (wat voor vorm dan ook) of (coachings)gesprekken.

Er zijn echter ook personen waarbij de trillingsfrequentie al erg hoog is vanaf de geboorte. Vaak zijn het oude zielen die enorm empathisch zijn, hooggevoelig en anderen heel goed aanvoelen en al heel jong de juiste dingen kunnen zeggen om iemand te spiegelen of helpen.

Diegene zijn aanwezigheid schijnt zo licht dat dit al helend werkt en mensen vaak naar hen toegetrokken voelen voor hulp of om te praten. 

Ook zijn er personen die al vanaf jongs af aan helende handen hebben en diep van binnen weten hoe ze iemand met hun handen kunnen ´healen´of met energie weten te werken, zoals reiki. Of weten wat er aan de hand is omdat ze dingen aanvoelen of zien. Sommigen moeten dit nog ontwikkelen en sommigen weten het al heel vroeg. 

Wanneer we onszelf eerst gaan healen ontstaat er ruimte om lage frequenties te laten verdwijnen uit je systeem, waardoor vervolgens gewerkt kan worden om je trillingsfrequentie te verhogen.

Frequentie verhogen kan bijvoorbeeld door je missie te gaan volgen, iets te gaan doen wat je hart je influistert of gewoon dagelijks te genieten van alles wat je hebt en alles wat er IS. Door je te verbinden: lichaam, geest en ziel met alles wat er is, de eenheid, het goddelijke, kom je in een hoger bewustzijn.

Door die verbondenheid, stilte, liefde en licht in je te voelen kun je je zintuigen ontwikkelen waardoor je beter bent afgestemd op de bron. Zintuigen als helderhoren, heldervoelen, helderweten, helderruiken, helderzien. Je wordt steeds zuiverder en komt dichter bij je kern.

Je kunt dan een kant van jezelf ontdekken die je eerder nog niet had ontdekt. Dit komt omdat er door de lagere frequenties blokkades zijn ontstaan, waardoor ruis ontstaat om je te verbinden met je hogere zelf. Je kanaal is dan nog niet helder en zuiver genoeg om deze verbinding tot stand te brengen. 

Je zintuigen kun je moeilijker ontwikkelen wanneer er nog veel innerlijke blokkades zijn en je er niets mee doet. Daarom is het belangrijk om de healer in jezelf te vinden. We kunnen onszelf healen, waardoor je trillingsfrequentie zal verhogen. En vanuit de frequentie van licht en liefde in je, anderen hierin mee zal nemen door gewoon licht en liefde te zijn. Er gewoon te zijn en dit te delen.

Je weet dan vanuit je ervaring wat er nodig is om te helen en dat is altijd terug gaan naar je kern en de liefde in jezelf vinden. De onderliggende tonen en patronen te zien en transformeren. Liefde heelt, jezelf zijn heelt, verbonden zijn heelt. Licht overstijgt en dit alles transformeert de lagere frequenties tot hogere frequenties.

Wanneer je in die fase zit of voorbij bent, dan kun je jezelf steeds meer ontwikkelen als healer en word je een steeds helderder en zuiverder kanaal. Je wordt gevoeliger voor energie, je intuïtie versterkt en je zintuigen plus derde oog ontwikkelen zich dan steeds meer. 

Je zult dan merken welk zintuig het beste bij jou is ontwikkeld en deze en/of andere zintuigen verder ontwikkelen. Bij mij kwam ik erachter dat mijn helderzien en heldervoelen het beste ontwikkeld is, maar dat wist ik hiervoor niet, omdat ik er niet mee bezig was. Dat kan jij ook, want iedereen heeft dit vermogen.

Je zult steeds meer gaan zien met je derde oog of voelen en je leven zal er dan ook steeds meer anders uit gaan zien. Je connectie met het universum zal sterker worden en je begrijpt steeds meer haar taal. Degenen die er klaar voor zijn, mogen echt zichzelf toestaan om hierin stappen te nemen.

Ik voel het als mijn taak om de mensheid te helpen de healer in zichzelf te laten vinden. Mijn droom is dat we de healer in onszelf gaan vinden, door eerst zelf te healen, zodat we anderen hierin kunnen begeleiden, bewust èn onbewust!

Zodat de trillingsfrequentie van de aarde, het collectieve bewustzijn wordt verhoogd. Ik geloof erin dat dit nu kan worden versneld, omdat we enorm aan het ontwaken zijn. Het oude werkt niet meer en we voelen dat verandering nodig is.

Ik voel nu zoveel kriebels in mijn buik, mijn ziel wordt hier heel blij van. Het roept mij en jullie, degenen die dit ook voelen, op om hieraan te werken. Laten we herinneren wie we zijn, onszelf healen, verbinden met alles wat er is, het goddelijke, de eenheid en ons licht te schijnen, liefde en wijsheid verspreiden.

Mooie dag beautiful soul, you are beautiful💗.

Liefs,
Deniz Ebren

Mocht je hier begeleiding bij nodig hebben, neem dan gerust een kijkje via de onderstaande knoppen. 
Helemaal onderaan vind je nog een Zoomcast van mij en Susanne Quartel (beide healers) over healing.

4 reacties

  • Deniz

   Hallo lieve Edwin, dank je wel voor het lezen en deze mooie reactie. Wat ontzettend fijn dat dit stuk jou positief mag raken en je herkenning ziet. Heel dankbaar hiervoor! Veel liefs, Deniz

 • pieter

  Lieve Deniz, zo herkenbaar wat je schrijft. vanaf mijn 5e jaar ben ik diep verbonden met mijn diepste ik , nooit iets meegedaan tot 10 jaar geleden.
  na letterlijk vastgelopen te zijn terug op zoek naar wie ik ben …. zo bevrijdend , intens en diep , liefde en geluk.
  leven in zo een andere dimensie !

  • Deniz

   Dag lieve Pieter, ontzettend bijzonder jouw verhaal. Wat moet dat bevrijdend zijn geweest om weer die verbondenheid vanuit liefde en geluk te ervaren. Ik ben oprecht blij voor je en dankbaar om te lezen dat je op dit punt bent gekomen, zodat je intens kunt genieten van die verbondenheid op een nog dieper niveau. Dat is inderdaad een andere dimensie. Veel liefs voor jou!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *