Traject tot Holistisch begeleider

Start maart/april

Lieve mooie ziel, de wereld heeft jouw licht nodig. Je hebt het al in je, we hoeven alleen op de activatieknop te drukken zodat je het gaat herinneren, Zijn en leven.

We zijn eigenlijk allemaal begeleiders. Wat we in ons leven leren geven we vanuit ons hart door aan anderen. Daarom heeft dit traject de term begeleider en geen coach. Dit geeft ons vaak voldoening en zingeving in het leven. In deze tijden is het belangrijk dat we allemaal transformeren. En dat is o.a. dat we onze zielsverbinding gaan maken. Verbinden met onze oorspronkelijke frequentie, waardoor jij jouw hoogste potentieel gaat leven. Jouw hoogste potentieel zie ik als liefde, innerlijke wijsheid en kracht vanuit een gebalanceerde mannelijke en vrouwelijke energie waardoor je de heelheid in jezelf ervaart. Dus voor jou ook een transformatie!

Anderen die een transformatie ondergaan en begeleiding nodig hebben, kunnen dan bij jou terecht omdat jij het belichaamt. 

Wees maar niet bang dat er al genoeg begeleiders, coaches en healers zijn. Iedereen heeft zijn eigen tribe! Je trekt de mensen aan met jouw unieke energie, gaven, wijsheid en levenservaring. En waar mensen zich goed, veilig en gemotiveerd bij voelen. Iedereen heeft iets unieks te delen en uit te stralen.

Ben jij er klaar voor om jouw missie te leven? 

In maart / april 2024 zal ik weer 6 mensen begeleiden voor het traject / cursus tot holistisch (ziels)begeleider. Dit is een cursus dat deels bestaat uit 1-1 begeleiding via Zoom en deels video en pdf materiaal die je in je eigen tijd kunt volgen.

Het gaat om mensen die voelen dat ze een andere richting op willen en ook andere mensen graag willen helpen /begeleiden op hun pad. Vaak is het lastig om het oude los te laten en willen mensen een bepaalde zekerheid hebben. Waardoor mensen er tegenop zien om eerst een hele coachingsopleiding te volgen of niet weten waar te beginnen. Er zijn immers zoveel cursussen en opleidingen!

Het is een 1-1 traject waarbij jij tijdens het traject meteen stappen kunt gaan zetten om jouw zielsmissie uit te dragen. Tijdens deze cursus krijg je namelijk via meditatie ook helder wat jouw zielsmissie is, doordat je gaat afstemmen op jouw ziel. 

Je hoeft dus niet eerst een papiertje te hebben om te starten. Dit is vanuit een oud systeem wat gebaseerd is op prestaties en om pas goed genoeg te zijn zodra je een papiertje hebt. Maar jij gaat gewoon alvast beginnen met wat er al in jou zit en wat vanuit jouw nature stroomt. Jouw energie, wijsheid en gaven, samen met jouw levenservaringen. Je hoeft dan niets te leren, want je kunt dat al. We zullen delen activeren in jou wat er al in je zit en deze uitbreiden met methodieken die je kunnen inspireren om het je eigen te maken. Zodat je een basis hebt om echt de diepte met mensen in te kunnen gaan op een holistische manier.

De kern van deze cursus

De cursus wordt vanuit holistische visie gegeven waarbij je verschillende soorten methodieken aangereikt krijgt, die als handvatten dienen om anderen vanuit diepgang te begeleiden, helen en transformeren. Met als doel dat mensen weer de verbinding met hun ziel/essentie/oorspronkelijke freqentie gaan maken. Holistisch is het allesomvattende waar wij uit bestaan. Je hebt het vast wel eens gehoord: body, mind spirit (ziel). Holistisch gezien zoomen we het uit naar het fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Omdat al deze lagen waar wij uit bestaan met elkaar verbonden zijn en invloed op elkaar hebben.

De methodieken zijn simpel, heel praktisch, maar wel heel diepgaand. Geen ingewikkelde theorien en poespas. Jouw innerlijke begeleiding is de basis! En de rest volgt / is een verlenging van wat je al in je hebt.

De kern van deze cursus als begeleider is om jouw verbinding met jouw ziel die verbonden is met de bron te belichamen en dit in anderen te activeren. Waarbij je anderen dus begeleid naar hun eigen wijsheid en verbinding met hun ziel. Je hoeft niet alles voor te zeggen, je begeleid anderen naar hun thuis, hun hart, de poort naar hun ziel waar de oorspronkelijke frequentie is. Zodat ze met jouw begeleiding hun eigen antwoorden kunnen vinden!

Een waardevol en belangrijk onderdeel van deze cursus is dat je alle vormen, hokjes en dingen die je hebt geleerd loslaat. En dat ik je begeleid om afgestemd te gaan leven en ondernemen vanuit je ziel. Je kunt mijn kennis als inspiratie en activatie gebruiken en het begeleiden vervolgens afgestemd vanuit jouw ziel verder ontwikkelen.

Waarom geef ik deze cursus op deze manier? Het is zo op mijn pad ontstaan. Ik kreeg een aanvraag van iemand die vroeg of hij door mij opgeleid kon worden vanwege de posts die ik deelde en deze resoneerde of raakte. Zo volg ik de flow van wat er op mijn pad komt. Omdat ik mensen hiermee zie worstelen of of juist dromen maar geen stappen durven zetten, maak ik er nu een aanbod van. 

Dit is voor jou als je:

 • graag als ondernemer/begeleider wilt werken alleen je durft de stap niet te zetten
 • al ondernemer bent, maar je wilt een omslag maken in wat je doet of verdieping geven in wat je te bieden hebt
 • je graag mensen wilt helpen alleen je weet nog niet hoe, wat. Door vele interesses en keuzes zie je door alle bomen het bos niet meer.
 • je wilt weten wat jouw zielsmissie is en wat jouw vorm van anderen begeleiden gaat zijn
 • geen zin hebt om een coachingsopleiding te volgen, waarvan sommige onderdelen je toch niets mee wilt doen en/of het veelste lang duurt.
 • graag persoonlijk begeleid wilt worden in plaats van in een groep. Alle aandacht en tijd is volledig voor jou.
 • het fijn vindt om ook in je eigen tijd online de lessen op te pakken.
 • je interesse hebt in healingsmethodes, holistische methodieken wilt leren en vanuit jouw eigen unieke energie en manier deze wilt inzetten om mensen op hun pad te begeleiden
 • je geen zin hebt om hiernaast óók nog allerlei (marketing) cursussen te volgen om jouw tribe te vinden (deze les krijg zit er namelijk al bij)
 • graag meteen stappen wilt zetten om (stap voor stap) uit het niet meer passende leven/niet meer passende baan te stappen.
 • je spiritueel wilt ontwikkelen en je bewustzijn wilt verruimen, zodat je vanuit deze ervaring anderen kunt helpen
 • je vanuit jouw licht en hart wilt werken en niet meer vanuit het hoofd. Gaande weg zal helder worden wat jouw unieke energie en missie is.

Ik geloof erin dat iedereen die graag mensen wilt helpen, dit kan vanuit hun unieke energie en kracht. En dat je niet hoeft te voldoen aan punten om vervolgens een papiertje te ontvangen, omdat je dan pas goed genoeg zou zijn.

Het gaat er bij mij om hoe bewust je van jouw gaven, wijsheid en kracht bent en zuiver je bent. Want dit is nodig om vanuit een zuivere manier anderen te kunnen begeleiden.

Ik help jou graag om jouw bewustzijn te verruimen, zodat je vanuit een verruimd bewustzijn anderen op een zuivere manier kunt helpen.

Daarbij oefenen we ook met bepaalde methodieken en healingsvormen die je jouw eigen kunt maken en buiten jouw unieke energie en kracht kunt inzetten om de diepte in te gaan. Waarbij we verder alle dingen loslaten hoe je als ondernemer of coach zou moeten werken, maar juist af gaat stemmen op jouw ziel.

Het traject bestaat uit

 • 4 persoonlijke 1-1 Zoom-sessies en 9 lessen in je eigen tijd. De vier 1-1 sessies zullen meteen bij start wekelijks achter elkaar worden ingepland 
 • Verschillende methodieken en healingsmethodes om anderen te begeleiden, transformeren en healen.
 • Een transformatie die je ook zelf ondergaat en je zult ook tegelijkertijd je bewustzijn verruimen
 • Meer afstemming met je ziel zodat je afgestemd vanuit je ziel gaat leven en ondernemen/begeleiden.
 • Kennis en informatie over marketingsvormen vanuit het hart. Je bent dienstbaar als je jouw diensten aan de wereld laat zien, dus je hoeft niet nog dit hele wiel zelf uit te vinden.
 • Spar-sessies of extra sessies zijn mogelijk tijdens of na het traject op basis van een vrij bedrag

De opbouw

Bij de start in maart of april krijg krijg je meteen wekelijks de vier 1-1 sessies. Door deze 1-1 te doen, kan ik jou de methodiek laten ervaren door deze op jou toe te passen, zodat je dit vervolgens weer bij anderen kunt toepassen. Hierbij onderga je zelf al de diepte in jezelf wat zeer transformerend kan zijn!

De overige 9 lessen volg je in je eigen tijd. Waarbij tussentijds of na het traject, spar-sessies mogelijk zijn op basis van een vrij bedrag.

Waar een streep onder staat, zijn de 1-1 sessies. De modules met 13 lessen die ik aanbied bestaan uit:

Module 1. Methodieken en zielsmissie

In deze module krijg je al meteen inzichten in wat jouw zielsmissie voor de komende periode is. Door een trancemeditatie maak je verbinding met je ziel en vandaaruit met jouw zielsmissie. Je krijgt zelf de inzichten, beelden en verbinding te voelen die nodig zijn. Ook leer je verschillende methodieken / healingsvormen kennen die je ter inspiratie kunt gebruiken om begeleiding jouw eigen te maken. Met deze methodieken kun je de diepte in gaan dat heling en bewustwording veroorzaakt. Denk aan: handoplegging, meditaties, sedona methode, schaalwandelen, spiegelen, de wet van aantrekking, ademhalingsoefeningen, maar ook mijn eigen ontstane helingsvormen. Mijn intentie met deze methodieken is dat mensen weer de verbinding met hun ziel gaan voelen, daar waar alle antwoorden, goddelijke wijsheid en liefde zich bevindt. 

1. Zielsmissie sessie (1-1)
2. Waarom-vraag methode (1-1)
3. Sedona methode (1-1)
4. Schaalwandelen (1-1)
5. Handoplegging
6. Overige methodes

Module 2. Heelheid in jezelf ervaren in relaties met anderen

Een gebalanceerde mannelijk en vrouwelijke energie is een belangrijk onderdeel in deze collectieve transformatie wat zorgt voor balans en heelheid in jezelf. Daardoor kun je op de meest zuivere manier relatie(s) met jezelf en met anderen aangaan en ook anderen hierin begeleiden. Er wordt aandacht besteed aan hoe de relatie met jezelf en anderen is, omdat dit de basis is om vanuit je ziel te leven, gelijkwaardige partnerschap aan te gaan en anderen te begeleiden. Dit is volledige cursus die in dit traject verwerkt zit.

7. Cursus Awaken the feminine & masculine powers within you
8. Zelfliefde en relaties vanuit je essentie

Module 3. Holistisch werken

Hier leer je wat holistisch werken precies inhoud en hoe je dit kunt inzetten. Je krijgt kennis over de lagen waar de mens uit bestaan en hoe zij hierop kunnen afstemmen om in balans te zijn en blijven. Ook ga je leren hoe je naar oorzaken van een klacht kunt kijken. Je kunt nadat je alle methodieken hebt geleerd, mooie zielsreizen geven om mensen dieper mee te nemen in wat er speelt. Verder krijg je een idee over wat belangrijk is om een zuivere en transparante begeleider te zijn.

9. Holistisch werken
10. Zielsreizen
11. Jouw rol als een zuivere begeleider

Module 4. Afgestemd ondernemen vanuit je ziel en het nu

Hier gaan we kijken naar de invulling van jouw zielsmissie en hoe je afgestemd kunt ondernemen. Dit gebeurt keurig afgestemd op wat jouw ziel jou laat zien en wat voor jou de bedoeling is. Je gaat niet in vaste hokjes denken, maar afgestemd met jouw ziel dit ontdekken. Ook krijg je inzichten in hoe je jouw aanbod praktisch kunt aanpakken zoals plan van aanpak, opdrachten, bedragen, voorwaarden etc. Maar ook marketing vanuit je hart. Je bent namelijk juist dienstbaar als je jouw diensten laat zien. We eindigen met een evaluatie zodat je klaar bent om anderen te gaan begeleiden.

12. Afgestemd aanbod en ondernemen in samenwerking met je ziel
13. Marketingsvormen

Energie uitwisseling

Jouw investering in jezelf is 775,- 

Het is ook mogelijk om in 3 of 6 termijnen te betalen.

Voor 3 termijnen betaal je 259,- per maand (2,- extra kosten).

Voor 6 termijnen betaal je 133,33,- per maand (totaal 25,- extra kosten). 

Plan een kennismakingsgesprek.

In maart begint en april de de 3e ronde van deze cursus. De ronde in september was binnen 3 weken al VOL! Dus voel je hierbij een JA, wacht dan niet te lang om contact op te nemen, zodat je zeker weet je niet te laat bent. Tijdens dit gesprek gaan we kennis maken en kun je eventueel vragen stellen. Ook kunnen we samen afstemmen voor eventuele verdere stappen. Er is plek voor 6 personen en via een kennismakingsgesprek zal ik personen selecteren die:

 • die direct aan de slag willen gaan met hun zielsmissie en deze stappen ook daadwerkelijk gaan zetten
 • die al iets ervaring hebben op hun spirituele pad en (redelijk) bekend zijn met deze termen. Denk aan innerlijk werk, heling, onderscheid kunnen maken tussen ego en hart.

Wil jij graag starten met jouw zielsmissie of meer informatie? 

Mail dan naar deniz@newearth-academy.com of Whatsapp 06-25213033 voor een kennismakingsgesprek m.b.t. het traject.

Liefs,
Deniz Ebren