4-delige zielsreis

Hallo beautiful soul, graag neem ik je mee op zielsreis. Op reis naar de verbinding met je ziel(senergie).

Iedereen heeft een unieke zielsenergie. Maar we kennen deze niet goed genoeg, omdat we in het dagelijks leven bezig zijn met van alles en nog wat. Door verbinding te leren maken met jouw zielsenergie, deze goed te leren kennen en met je ziel te leren communiceren, kun jij meer afgestemd gaan leven vanuit wie je WERKELIJK bent.

Tijdens deze 4-delige zielsreis gaan we verschillende oefeningen en meditaties doen om jouw zielsenergie te voelen, hiermee te communiceren en je hiermee te voeden. Ook ga je inzichten krijgen in wat jouw zielsmissie is.

Dit zorgt ervoor dat de relatie met je ziel versterkt wordt, je meer in lijn komt met wie je werkelijk bent en je afgestemd op jouw zielsenergie kunt gaan leven.

Zie het als je voeding van levensenergie als je iedere dag meer verbinding ervaart met jouw ziel, waardoor je meer vanuit je oorspronkelijke frequentie kunt gaan leven. Dit is wel iedere dag oefenen en dit moet je opbouwen. Maar hoe vaker en langer je dit doet, hoe sneller je deze verbinding met je ziel uiteindeijk kunt voelen en maken. 

INTRO

Zielsreis 1

Door een ademhalingsoefening gaan we de levensenergie flink laten doorstromen, zodat energieen die in de weg zitten om jouw zielsenergie te kunnen voelen, losgelaten worden. Hierdoor kun je voelen hoe jouw zielsenergie aanvoelt en ervaar je stilte en jouw Zijns energie. Je voelt je levensenergie / prana door je lichaam stromen zodat je het weer even kunt herinneren en ervaren wie je in wezen bent. Deze oefening kun je toepassen wanneer je wilt om blokkades/emoties door te laten stromen, je lichter te voelen en/of meer energieker te voelen. 

Zielsreis 2

Door deze oefening met handoplegging maak je meer verbinding met je lichaam en je ziel(senergie). Via de energie van je handen en afstemming op de bron, kan jouw energie meer gaan stromen. Blokkades kun je op deze manier liefdevol behandelen, vaak zelfs verlichten of soms zelfs oplossen. Maar ook maak je hierdoor een diepere verbinding met jouw ziel en zielsenergie. Doordat je energie hierdoor beter stroomt, kom je weer terug bij jezelf en kun je jouw zielsenergie beter voelen en herkennen. Door jezelf met de energie van je handen te behandelen, zul je een diepere verbinding en rust in jezelf ervaren dat dieper gaat dan meditatie. Mijn ervaring is dat door handoplegging/reiki, ik de verbinding met mijn zielsenergie voor het eerst echt kon voelen.

Zielsreis 3

Via een meditatiereis en loslaatoefening ga je verbinding maken met jouw binnenwereld en kun je inzichten ontvangen waar je misschien normaal zelf lastig bij komt. Je kunt vragen stellen aan jouw ziel en voelen/zien wat hierbij naar boven komt. Je gaat dan leren en ontdekken hoe jouw ziel met jou communiceert en via welk kanaal het bij jou het beste binnenkomt. De ene persoon ziet beelden, de ander persoon voelt, maar het kan ook zijn dat je deze vertaalt naar woorden. Daarna laten we energieen los door een kanaal te zijn en maken we verbinding met je zielsenergie. Doordat je energie hebt losgelaten die in de weg zitten kun je makkerlijker jouw zielsenergie voelen en hierop afgestemd gaan leven. Je weet daardoor beter wie je bent, en wat past bij jouw frequentie en wat niet past. Zo kun je steeds vragen stellen aan jouw ziel en kijken wat er op gang komt.

Zielsreis 4

Via een meditatiereis maak je verbinding met jouw ziel en vandaaruit met jouw zielsmissie en manier van leven die bij jou past. Het kan zijn dat je een persoonlijke missie ziet wat je eerst nog mag leren of ervaren om te groeien. Of een missie waarbij je een bijdrage levert aan de wereld. Je krijgt beelden te zien en gevoelens te voelen die jou inzichten zullen geven en jou zullen helpen om vanuit meer vertrouwen jouw zielsmissie te volgen. Je voelt je weer krachtiger in wie je werkelijk bent en weet meer over wat je te doen staat voor de komende periodeee

Info en prijs 

Deze cursus kun je in je eigen tijd volgen via de bijbehorende oefeningen door middel van filmpjes en meditaties. Na de betaling ontvang je automatisch inloggegevens voor de Academy.

De prijs van de cursus is 79,-. 

Mocht je dit niet kunnen betalen, dan kun je ook in twee termijnen betalen. Stuur in dat geval even een mail naar deniz@newearth-academy.com met het verzoek in twee termijnen voor deze 4-delige zielsreis.