9-days retreat Experience Divine Connection

Sisterhood retreat

Experience Divine Connection 

21 – 29 september 2022 

 

Experience Divine Connection (vrouwenretreat) gaat over het tot rust brengen van jouw hele wezen en om je te verbinden met je ziel, natuur en de bron. Om verbonden te zijn met wie je werkelijk bent als goddelijk wezen.

In ons leven op aarde kan het soms heel moeilijk zijn om je te verbinden met je ziel, omdat we veel vanuit ons verstand leven en we allemaal wel delen te helen hebben. En als je die verbinding kunt maken, kan het moeilijk zijn om in die verbinding te blijven.

Het is daarom belangrijk om te weten wie je bent. Om je pure zielsenergie te kennen die God je gegeven heeft. Om je doel en missie in het leven te kennen. Om een kanaal te zijn voor de aardse ervaringen zoals gevoelens, emoties en energieën.

Als je dit tot je eerste prioriteit maakt, is er geen weg terug en stroomt alles in lijn met jouw zielspad. Vanuit die verbinding, en wetend wie je bent, kun je de tekenen van het goddelijke door je ziel volgen. Zo kun je afgestemd leven leven vanuit je hart. 

Je gaat automatisch je licht laten schijnen en dat heeft een enorme invloed op de wereld. Je zult een kanaal zijn voor energie en emoties in plaats van het te blokkeren en het vast te houden in je lichaam.

Natuurlijk zijn er altijd situaties die moeilijker zijn. Emoties of trauma’s die moeilijk te verwerken zijn. Maar vanuit deze verbinding en het tot rust komen van je wezen, kun je bewustzijn brengen naar wat IS. Dat heeft een enorme invloed op hoe je de dingen in je leven ervaart. 

Het zal makkelijker gaan om dingen los te laten. Zodat je het niet hoeft vast te houden, maar dat je je lichaam inzet als een kanaal voor energie zodat het door je heen kan stromen. En dat is zo belangrijk.

We organiseren deze kleinschalige vrouwenretreat, om je goddelijke verbinding te ervaren. Om te ervaren wie je werkelijk bent. Door middel van christallinement teachings, detox & Divine food, oefeningen, meditaties, activaties, healing, ceremonies, yoga, natuur en onze liefde. 

We zullen de schoonheid van het leven, onze goddelijkheid en het leven op aarde in alle opzichten te vieren. Vanuit heelheid, eenheid en deze diepere verbinding met je ziel. We gaan verbinding maken met de natuur en haar prachtige elementen die je zullen raken om eenheid te voelen. 

Het is tijd om het goddelijke volledig te voelen, het te belichamen en het uit te drukken! We are going to shine our light!

Programma

Iedere ochtend geeft Dharam Sophia een Christallinement sessie. Deze sessies vinden in het Engels plaats. Meer info over Christallinement teachings vind je onder het kopje bij ‘guider Dharam Sophia’. In de middag geeft Deniz sessies om dieper te vinden met onze ziel en de elementen van de natuur. In de avond ben je vrij om te komen voor vrije dans of een kirten cirkel. Iedere sessie duurt gemiddeld 2 uur.

 

Dag 1

Aankomst & welkom

Dag 2
Christallinement sessie
+ Verbinding met de natuur/waterelement: een bewuste wandeling naar de waterbron in de bergen

Dag 3
Christallinement sessie
+ Verbind met je Divine feminine energy & body

Dag 4
Christallinement sessie
+ Healing sessie: wees een kanaal om energie vrij te laten stromen
+ Een korte les over massages om elkaar een massagebehandeling te geven

Dag 5
Christallinement sessie
+ Verbinding met de rotsen + meditatie: activering van je zielsenergie, innerlijke kracht en levenskrachtenergie. 
+ Een bewuste wandeling in de natuur.

Dag 6
Christallinement sessie
 + Ademwerksessie om de chakra’s vrij te maken, onbewuste blokkades op te heffen en nieuwe energieën te integreren
+ Soundhealing.

Dag 7
Christallinement sessie
+ Begeleiding naar je goddelijke missie
+ teaching afgestemd leven vanuit je ziel en het NU.

Dag 8
Magische trouw ceremonie: Ik trouw met mezelf en zeg JA! Hier gaan we met onszelf trouwen!

Dag 9
Naar huis gaan MARRIED!

 

Detox & Divine food

Tijdens dit retreat krijgt je lichaam een reset om zich te herstellen en te zuiveren. Zodat je nog dieper de verbinding met jouw goddelijke essentie kunt ervaren. Voeding is een belangrijk onderdeel om je helder te kunnen voelen, je zintuigen te versterken en energiek te kunnen zijn vanuit je eigen frequentie.

Tijdens de retreat start je iedere ochtend met juice.
Voor de christallinement sessies is het namelijk belangrijk dat je een lege maag hebt. 

Tijdens de lunch is fruit de basis. 

Tijdens het avond eten staan er verschillende heerlijke (raw) vegan gerechten voor je klaar. 

Indien je ergens allergisch voor bent, je een speciaal dieet hebt of bepaalde dingen wel/niet mag eten, stuur even een mail naar deniz@newearth-academy.com om de mogelijkheden te bespreken!

Boekingsinformatie

Locatie: Ayora, Regio Valancia in Spanje.

Er zijn 3 verschillende opties en prijzen voor de 9-daagse retreat:

Optie 1: 1111,- in een opgemaakte 3-persoons tent in de natuur met genoeg privacy en eigen ruimte om je heen. 
Optie 2. 1250,– in een eigen ruime basic caravan, incl stroom via een grote powerbank + water via een buitenkraan.

Wil je één van de twee caravans boeken, vraag dan eerst via Whatsapp (Deniz) of deze nog beschikbaar is: 06-25213033.

Exclusief:
Vliegtickets en transport.
Transportservice is mogelijk:

Wij bieden tweemaal per dag een vervoersdienst aan, om jou van de luchthaven op te halen en / of bij de luchthaven af te zetten. De kosten zijn 40 euro per rit, per persoon. De rit duurt ongeveer 1,5 uur, maar het is mogelijk dat we even moeten wachten op de andere passagiers. Je kunt ook met de lokale bus naar Almansa komen en dan halen wij jou gratis op bij het busstation (zie route op Google Maps). 

De transportservice kun je na afloop van je boeking kiezen via een automatische mail die je ontvangt waarin we deze mogelijkheid aanbieden.

Meet the sisterhood retreat Guids 

Deniz Ebren

Mijn passie is om mensen te begeleiden om in contact te komen met hun ziel, om heelheid en vrijheid te ervaren. Ik werk met verschillende soorten begeleiding, zoals: healing, zielsmissie, expressie, energiewerk en persoonlijke spirituele groei. Zuiverheid is een heel belangrijk element in mijn leven. Want alleen op die manier worden we wie we werkelijk zijn en leven en werken we in afstemming met onze ziel. 

En verbinden we ons met onze innerlijke wijsheid en waarheid. Het geeft mij zoveel energie om dit in anderen te activeren tijdens begeleidende sessies. Ik ben heel dankbaar dat mijn partner en ik een prachtige zielsmissie hebben en dat is onze New Earth Come-unity in Spanje met 18 hectare land. We zijn dankbaar dat we deze energie van de natuur kunnen delen met onze zielenfamilie om bewustzijn en licht in de wereld te verhogen. 

Het is tijd om ons licht te laten schijnen!

Dharam Sophia

I am a visionary artist, dedicated to catalizing the greater vision of humanity evolving into a christalline civilization. I assist people to pacify their personal presence, their lives and fully live from their soul transmissions.

 I place my music and artistry into service of pacification.  I can say from experience, that being  at peace is a great challenge in these times and circumstances we live in. Especially for the highly sensitive ones with peace serving life missions, life can easily become an assembly of pain, insanity and struggle. I have been there and I know the hardships from personal experience. 

From this I have developed a passion to serve my sensitive siblings pacify their presence, their lives and join the greater vision of pacifying this planet together. Each one of us has a personal potential and I think it is the most meaningful act to prioritize our personal peace and living our full potential! I feel that each one of us is an important puzzle peace to building peace on earth. And when we come together, in a peaceful state of being, we are capable to create anything!

So I created my own set of teachings, which  I call christallinement. They are sourced from the lineage of raj yoga and are carefully curated to assist us in dissolving bodily tensions, mental overload and emotional disharmony, quickly bringing forth physical balance, mental clarity and emotional harmony so that we can train ourselves to always soulfully remain in peaceful presence. 

It is my conviction that perfect peace is our GOD given birthright. And it is my souls prayer to assist us in collectively claiming this birthright. 

May peace be with us! 

In love divine, Dharam Sophia

Christalliment teachings

Dharam Sophia heeft mooie slides met informatie over de visie van haar Christalliment teachings. Lees deze hieronder.

Wil je één van de twee caravans boeken, vraag dan eerst via Whatsapp (Deniz) of deze nog beschikbaar is: 06-25213033.

New Earth Come-Unity in de natuur 

In de New Earth Come-unity leven en werken we samen vanuit het nu-moment, in verbinding met onze ziel, de natuur en God. Dit is prioriteit nummer 1, want dit is wie we werkelijk zijn en andere verhalen vallen op een natuurlijke manier vanzelf weg. Op deze manier kunnen we in onze frequentie blijven en ons hoogste potentieel leven.

Onze intentie is om het bewustzijn en het licht op aarde te verhogen. We wonen op een magische plek van 18 hectare midden in de natuur. We werken samen met de natuur en verbinden ons met de prachtige elementen die je zintuigen openen en waardoor je het gevoel van eenheid kunt ervaren. Uiteraard zullen we hier tijdens de retreat dieper op ingaan zodat je dit ook gaat ervaren.

Dat werkt enorm helend. Heling is heel belangrijk voor ons: om je heelheid te herinneren en wie je bent. Op dit land dienen we mensen zich willen opladen, spiritueel willen groeien, healing nodig hebben en deze diepere verbinding met hun ziel en het Goddelijke willen ervaren. Je bent hier welkom om je Goddelijke verbinding te ervaren door middel van deze retreat Experience Divine Connection.

 

FOTO ALBUM VAN HET LAND

We hopen je te mogen ontmoeten tijdens onze sisterhood retreat Experience Divine Connection

Veel liefs van ons,

Deniz Ebren & Dharam Sophia