Groepsprogramma – Afgestemd ondernemen vanuit je ziel en het Nu

Een 4-weekse Live ondernemersprogramma voor als je :

 • merkt dat je praktijk/onderneming niet meer stroomt. Wellicht voel je dat je diensten geen voldoening meer geven of dat je jouw onderneming anders vorm wilt geven maar je weet niet waar te beginnen
 • merkt dat er weinig klanten en inkomsten binnen komt en dit op een zuivere manier weer op gang wilt brengen
 • merkt dat de oude manier van ondernemen niet meer werkt en toe bent aan volledige afstemming met je ziel en het nu
 • op het punt staan om te willen ondernemen/coachen maar je hebt nog geen helder inzicht in jouw zielsmissie, aanbod en manier van ondernemen
 • voelt dat je zielsmissie aan het veranderen is en hierin inzichten wilt krijgen. En daarbij wilt leren hoe je afgestemd kunt ondernemen
 • je merkt dat je jezelf klein houdt en wilt groeien in jouw gaven en als ondernemer
 • je bereid bent om alles los te laten wie je denkt te zijn + alle bekende vormen, hokjes, vaste diensten los te laten
 • meteen wilt doorpakken en verandering wilt zien.

Indien je voelt dat jouw praktijk niet meer stroomt, kan het zijn dat je niet meer in lijn leeft met jouw zielsmissie. Dat jouw diensten niet meer bij jou passen of dat jouw zielsmissie nog niet helder is. Maar ook kan het zijn dat je nog onderneemt vanuit de vaste hokjes, vormen en overtuigingen die je alleen maar klein houden.

Om jouw praktijk weer te laten stromen is het belangrijk om inzichten te krijgen over de invulling van jouw zielsmissie en om afgestemd te ondernemen in samenwerking met je ziel, vanuit het NU.

Ik heb ondervonden dat ik niet meer wil ondernemen vanuit een vast aanbod. Ik ben van mening dat we onszelf op deze manier klein houden en dat we hierdoor niet meer goed in verbinding kunnen zijn met onze ziel en deze begeleiding. Ik zie het als een vorm van vasthouden terwijl vanuit het nu is er overgave en is er niets vast. Alles is altijd in beweging!

Tijd bestaat al een lange tijd niet meer in mijn leven zoals het vroeger was. Vormen vallen ook steeds meer weg. We mogen dit meer gaan loslaten zodat we steeds meer kunnen afstemmen op onze ziel vanuit het nu. Wat vandaag is en wat je vandaag voelt, is volgende week of volgende maand wellicht anders. 

Volg jij de begeleiding van je ziel of houd jij je vast in hokjes, planningen en vaste vormen? Ik wil je graag meenemen in de vele mogelijkheden die er zijn als je alles wie je denkt te zijn loslaat en ook alles wat je kent en deed.

Van binnen naar buiten ondernemen!

In 4 live groepssessies via Zoom gaan we jou klaarstomen om jouw coachings/healingspraktijk weer in lijn te krijgen met wie jij NU bent. Dit doen we niet vanuit ons hoofd, maar afgestemd op jouw ziel en het NU. Dit programma bestaat uit 4 sessies van ongeveer 2 uur.

Zoomsessie 1:  
Ik begeleid je in meditatie naar jouw zielsmissie voor de komende periode, door je eerst contact te laten maken met jouw ziel. Door contact te maken met jouw ziel, zul je beelden, boodschappen, symbolen of gevoelens ontvangen over jouw zielsmissie waar jij klaar voor bent om te ontvangen. Je krijgt dan helder wat de bedoeling is voor jou de komende periode, welke stappen je mag zetten en wat je los mag laten.

Zoomsessie 2.

 • ontdek een nieuwe vorm van ondernemen en mijn methode waardoor je diensten kunnen stromen
 • afgestemd aanbod creëren vanuit je ziel en het Nu 
 • ontdek de vele en nieuwe mogelijkheden als je alle vormen, kennis en vast aanbod loslaat
 • ontdek wat er allemaal nog meer in jou zit
 • creëer meteen een inkomstenstroom (je kunt al in een week de investering of een deel eruit krijgen)
 • ondernemen vanuit je mannelijke en vrouwelijke energie
 • kennismaking met werken op basis van donatie en financieel zorgsysteem

Hier neem ik je mee in een afstemmingsoefening door contact te maken met jouw ziel en ga je jouw zielsaanbod creëren. We zullen niet beperkt in hokjes en alleen in een vast aanbod blijven. Ik zal je meenemen in hoe je afgestemd kunt ondernemen en wat voor mogelijkheden er dan zullen zijn. Ook krijg je mee hoe je vanuit je mannelijke en vrouwelijke energie kunt ondernemen en waarom beide elementen zo belangrijk is. Ik laat je ook kennismaken met de mooie mogelijkheid om op basis van donatie te werken en de visie van een financieel zorgsysteem in deze bijzondere tijden. Deze nieuwe vormen kunnen er direct voor zorgen dat je een geldstroom op gang komt. 

Zoomsessie 3. 
Breng jouw dienstbaarheid in de wereld door marketing vanuit je hart. Ik zie marketing als een creatieve communicatie versie van wat je doet en dat je dit via marketing kunt uiten. Jij bent dus dienstbaar als je jouw gaven, inzichten, wijsheid, diensten laat zien en deelt met anderen die jouw hulp nodig hebben. Dat is wat je hier komt doen, dus waarom niet gebruik maken van verschillende manieren die dit kunnen ondersteunen? Hier deel ik met jou verschillende vormen van marketing die ik ken en heb doorlopen, die jou kunnen helpen om jouw zielsaanbod beter zichtbaar te maken, met mensen te verbinden en hen te inspireren.

Zoomsessie 4.
1-1 sparsessie met mij: hier ben ik jouw activator. Hier komt alles samen en gaan we jouw bedrijf en aanbod finetunen zodat je er klaar voor bent dat jouw onderneming / praktijk weer gaat stromen. Ik kan mijn ervaringen, prikkelende activaties en mijn geest meenemen in jouw creaties, zodat je met genoeg inspiratie, mogelijkheden en doel/plan verder kunt. Soms zijn meerdere minds bij elkaar enorm sterk en worden allerlei mogelijkheden geactiveerd. Hier kun je alles aan mij vragen waar je hulp bij nodig hebt. Ook kan ik je helpen om nog bepaalde blokkades los te laten. Hier kan ook een heling ontstaan. 

Startdatum 10-10-2022

De 4 sessies vinden vanaf 10-10-2022 iedere maandag LIVE plaats om 19.30 uur via Zoom. Alleen de laatste sessie is een 1-1 sessie en die datum stemmen we samen af. Na de aanmelding ontvang je de rest van de info via de mail.

Jouw investering in jezelf

Voor dit programma vraag ik 375,- als uitwisseling die ik er in ieder geval voor zou willen ontvangen. Ook is er de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen, dus 3×125,- of 3x een vrij bedrag/donatie

Als je mee wilt doen aan het Financieel Zorgsysteem van New Earth Academy, dan kun je als je minder te besteden hebt ook minder doneren en als je meer te besteden hebt en je dit waard vindt een hoger bedrag doneren. Zo zorgen we voor elkaar en wordt er ook voor mij gezorgd. Daardoor kan ik mijn diensten op deze manier blijven aanbieden voor iedereen die het nodig heeft. Lees meer over deze visie en universele voorwaarden hieronder.

Als je vanaf dat moment afgestemd gaat ondernemen en deze vormen toepast, zou je jouw investering al in 1 a 2 weken kunnen terugverdienen.

Doneer via het Financieel zorgsysteem van New earth academy

Een Financieel zorgsysteem.

Een zuiver zorgsysteem voor elkaar vanuit de nieuwe aarde energie (hart)

Ik = wij – we are one

Ik ontving in een nacht een mooie boodschap. Ik moet me overgeven aan iets groters dan mijn eigen mind, noem het ingeving vanuit de bron, hogere zelf / ziel.

Dit raakt mij, omdat ik steeds meer in overgave mag leven. Overgave in dat ik dingen anders mag doen. Ik trok een kaart en ik kreeg een mooie bevestiging: loskoppelen van het massabewustzijn. Wauw, dit is echt wat ik ervaar.

Wat ik voelde is dat ik een programma en de andere sessies die ik geef, ook op basis van een vrij bedrag mag aanbieden vanuit het oogpunt om een zorgsysteem te creëren, vanuit de voorwaarde voor de deelnemer zijn/haar intentie dat:

 • Er een zuiver en eerlijk bedrag wordt gegeven (dit is een gevoel en intentie, niet gekoppeld aan één waarheid of bedrag)
 • De intentie dat je geeft wat je kunt missen of wat je het waard vindt, vanuit een open perspectief dat de één wellicht meer geeft dan de ander. Zodat een ander die minder te besteden heeft begeleiding kan ontvangen. Maar ook dat ik hierdoor kan worden voorzien in wat ik nodig heb om mijn zielsmissie op deze manier uit te kunnen blijven voeren (voor elkaar zorgen).
 • Ik kan dit alleen aanbieden als er vanuit de deelnemer de intentie is om niet vanuit ego(ïsme) hiermee om te gaan, maar zuiverheid, liefde, gelijkwaardigheid en verbinding met je hart.
 • De nieuwe aarde zie ik als een leven vanuit het hart waarbij de intentie belangrijker is dan iets vastleggen dat niet bezield is of op angst gebaseerd. Daarom dat deze manier van werken wordt aangeboden, om voor elkaar te zorgen vanuit het hart. Vanuit gelijkwaardigheid en respect voor ieders pad en fase waarin ze zich bevinden. Vanuit eenheid. Ik is wij en ik ben even belangrijk als een ander en andersom. Zowel dat je kunt meedoen als je minder te besteden hebt (je bent belangrijk genoeg) en als je meer te besteden hebt dat je die intentie meeneemt in het bedrag om vrijwillig bij te dragen aan elkaar en de aarde.
 • De hoeveelheid die je geeft is een GEVOEL van zuiverheid en liefde voor jezelf, voor elkaar en het verhogen van het collectieve bewustzijn: ik is wij.
 • Als we met z’n allen zuivere intenties hebben om te groeien, zonder egoïsme (misbruik maken) dan gaat ons hart open, meer stromen en ontstaat overvloed op de meest pure en zuivere vorm.
 • Wat je geeft is energie, je intentie is energie en die zuivere energie wil ik graag in onze samenwerking stoppen.

Ik voel dat ik dit moest uitschrijven en uitleggen omdat de energie die erachter ligt belangrijk is dan het bedrag. Dit is waar het om draait waarom ik dit op deze manier doe. Het gaat niet om het op basis van donatie werken systeem maar om de intentie ervan: bijdragen aan de groei van een individu, het collectieve bewustzijn en bouwen aan de nieuwe aarde.

Ik wil graag daarom dat de intentie waarbij je het bedrag bepaalt, past bij de intentie waarom ik het op deze manier aanbied. En dat je er stil bij staat vanuit welke energie je geeft.

 

Vanuit tekort en egoïsme, ego (ik word er beter van) of vanuit zuiverheid en het hart (wij / de wereld) worden hier beter van). Los van welk bedrag je dus geeft! Het gaat om de energie die erachter zit! (Van het hart). En als die zuiver is, kan ik het vanuit die energie blijven doen. 
 
Alle donaties worden geïnvesteerd in het natuurlijk het levensonderhoud en het zelf bouwen van faciliteiten en voorzieningen op ons come-unity land, waar we hard mee bezig zijn. Zodat we ons zielswerk kunnen doen en kunnen co-creëren met andere mooie zielen. En op deze manier bij kunnen dragen aan de wereld.
 
Ik dank jullie dat ik mijn licht met jullie mag delen en jullie licht ook met mij.
 
Namasté

Het licht in mij ziet het licht in jou,

Liefs
Deniz

Heb je vragen?

Neem dan nu contact met mij (Deniz) op via:

Whatsapp: 06-25213033
E-maildeniz@newearth-academy.com