Uncategorized

Ben jij je bewust van jouw mannelijke en vrouwelijke energie?

We beschikken allemaal over mannelijke en vrouwelijke energie

 
Ben je bewust van jouw mannelijke en vrouwelijke krachten? We zijn in dit leven qua uiterlijk een man of vrouw. Maar we dragen beide energieën in ons. Hoofd (mannelijk) en hart (vrouwelijk).
 
Jij bestaat dus uit mannelijke en vrouwelijke energie, alleen zijn wij eeuwen lang geprogrammeerd om ons alleen mannelijk of vrouwelijk te gedragen.
 
Daardoor zijn we afgesneden geraakt van het andere, mannelijke of vrouwelijke, deel in ons, wat ons heel en compleet maakt. Echter, vaak worden de mannelijke en vrouwelijke energie vanuit het ego ingezet, vanuit een wond en dat hebben we niet eens door.
 
Als we bijvoorbeeld kijken naar thema’s als onze mannelijke en vrouwelijke energie uit balans is, dan zul je vaak het thema bindingsangst en verlatingsangst tegenkomen.
 
Mannen hebben bijvoorbeeld vaak last van bindingsangst omdat ze vaak minder goed contact met hun gevoel en hart kunnen maken, waardoor ze zich veilig voelen in het hoofd en rationaal denken. 
 
Daardoor verlangen mannen vaak bewust of onbewust veel naar vrijheid en onafhankelijkheid, maar kunnen ze minder goed een echte diepere verbinding met zichzelf en anderen maken.
 
Vrouwen hebben vaak last van verlatingsangst, omdat ze diep een eenheid met anderen ervaren, maar zichzelf kunnen verliezen doordat ze het contact met hun buik, waar hun krachtpunt zit, deels hebben verloren. Daardoor gaan vrouwen vaak over hun grenzen heen of durven ze niet goed hun ruimte in te nemen.
 

Ontwikkel de energieën en ervaar de heelheid in jezelf

Het zijn beide energieën die we in ons dragen en nodig hebben, maar als we deze niet hebben ontwikkeld, ontstaat er vaak een afwijzing van het onderontwikkelde deel, dus de mannelijke of vrouwelijke energie in ons.
 
Het is daarom belangrijk om je met beide energieën te verbinden in jezelf, zodat je de heelheid en compleetheid weer in jezelf gaat ervaren. Dit is een universeel gegeven, alleen zijn we dit deel gaan negeren. 
 
We hebben dit ook niet geleerd, omdat we alleen vanuit de mannelijke energie (linkerhersenhelft) zijn geprogrammeerd in de maatschappij.
 
De programmeringen van de maatschappij zitten zo diep! Waardoor er energetische wonden bij ons mannen en vrouwen zijn ontstaan. Deze dienen we te helen in onszelf.
 
Wil je hier meer over weten? Ik heb een cursus ontwikkeld waarbij je jouw mannelijke en vrouwelijke energie kunt ontwikkelen en helen. En ook nog voor een klein prijsje, namelijk voor maar 50 euro (prijs gaat wel omhoog!). 
  
Liefs Deniz
 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *