Begeleiding

Lieve beautiful soul,

Het is mijn missie om mensen te begeleiden om de verbinding met hun ziel te maken en vervolgens vanuit hun ziel te gaan leven. Ik help je bij het ontwaken van wie je bent, afgestemd te leven vanuit je ziel en help je bij het ontwaken van jouw zielsmissie. Ook geef ik loslaatsessies om trauma´s, emoties of de delen die de verbinding met jouw ziel tegenhouden, los te laten. 

Mijn manier van werken is een vast aanbod, bestaande uit trajecten en sessies en tijdelijk aanbod dat regelmatig de wereld in komt. Als je voelt dat ik jou ergens bij zou kunnen helpen, maar het staat niet specifiek in dit aanbod, dan kun je mij altijd een berichtje sturen.  

Mijn aanbod is grotendeels in ruil voor een vrije bijdrage. De enige universele voorwaarde die ik heb, is dat er zuivere intenties vanuit het hart zijn om deze samenwerking aan te gaan. Vooraf is er eerst contact of een kennismakingsgesprek om te kijken of we een match zijn.

Zielsmissie sessie

Als je vast zit op dit moment op je werkgebied, dan kan het betekenen dat je ziel op deze manier laat merken dat het tijd is voor een nieuwe fase en dat je vanuit je zielsmissie mag gaan leven. 

Als je helemaal niet weet wat nou eigenlijk de bedoeling is omtrent jouw zielsmissie en je wilt daar graag inzichten over ontvangen? Daar kan ik je bij begeleiden tijdens eens zielsmissie sessie. Of je nou wel of geen ondernemer bent, dat maakt niet uit. We maken contact met jouw ziel en vandaaruit met jouw zielsmissie. Bekijk hier de zielsmissie sessie.

Groepsprogramma Afgestemd ondernemen vanuit je ziel en het NU
Start op 10-10-2022

Indien je voelt dat jouw praktijk niet meer stroomt, kan het zijn dat je niet meer in lijn leeft met jouw zielsmissie. Dat jouw diensten niet meer bij jou passen of dat jouw zielsmissie nog niet helder is. Maar ook kan het zijn dat je nog onderneemt vanuit de vaste hokjes, vormen en overtuigingen die je alleen maar klein houden.

Om jouw praktijk weer te laten stromen is het belangrijk om inzichten te krijgen over de invulling van jouw zielsmissie en om afgestemd te ondernemen in samenwerking met je ziel, vanuit het NU.

Ik heb ondervonden dat ik niet meer wil ondernemen vanuit een vast aanbod. Ik ben van mening dat we onszelf op deze manier klein houden en dat we hierdoor niet meer goed in verbinding kunnen zijn met onze ziel en deze begeleiding. Ik zie het als een vorm van vasthouden terwijl vanuit het nu is er overgave en is er niets vast. Alles is altijd in beweging!

Tijd bestaat al een lange tijd niet meer in mijn leven zoals het vroeger was. Vormen vallen ook steeds meer weg. We mogen dit meer gaan loslaten zodat we steeds meer kunnen afstemmen op onze ziel vanuit het nu. Wat vandaag is en wat je vandaag voelt, is volgende week of volgende maand wellicht anders. 

Volg jij de begeleiding van je ziel of houd jij je vast in hokjes, planningen en vaste vormen? Ik wil je graag meenemen in de vele mogelijkheden die er zijn als je alles wie je denkt te zijn loslaat en ook alles wat je kent en deed.

1-1 traject tot Holistisch begeleider

Indien je voelt dat je graag andere mensen wilt begeleiden op hun pad als Holistisch begeleider, maar je vindt dit nog spannend of weet niet waar te beginnen? Dan begeleid ik jou graag in 11 één op één sessies om jou klaar te stomen om dit ook echt te gaan doen! Zodat je jouw zielsmissie kunt gaan leven met alles erop en eraan.

Regelmatig zal ik afstemmen of er ruimte is voor dit traject. We gaan stappen zetten zodat jij als ondernemer mensen kunt begeleiden vanuit jouw unieke, helende energie. Als je al ondernemer bent en je misschien jouw werkzaamheden wilt veranderen of uitbreiden, dan kan dit traject ook iets voor jou zijn.

Dit is voor mensen die al verder op het spirituele pad zitten, zodat je in 11 sessies van 2 uur ready bent. Je kunt gaande weg al DIRECT stappen nemen om te beginnen met jouw zielsmissie en ik zal jou bij iedere stap persoonlijk ondersteunen. Bekijk hieronder het traject.

Loslaat healingsessie

Zijn er bepaalde thema’s, emoties of situaties die jou niet meer dienen, maar moeilijk kunt loslaten? Tijdens een loslaat healing sessie kunnen we kijken wat er allemaal in de onderlagen zitten die nog heling nodig hebben. Om deze vervolgens te transformeren naar heelheid (dit kan een intens proces zijn!). Daarbij zullen we ook je emoties, gevoelens die in je lichaam aanwezig zijn loslaten. Zodat je energie weer kan gaan stromen en je weer de verbinding met je essentie kunt voelen.

5-weekse vrouwenprogramma The art of your magical feminine energy

Start op 7-11-2022

 
Voel je een verlangen dat je jouw magische vrouwelijke energie wil laten stromen? Waardoor je je nog meer verbonden gaat voelen met je ziel, lichaam/tempel, yoni? Waardoor je ook meer verbinding met jezelf en het leven gaat ervaren?
 
Veel vrouwen leven namelijk nog voornamelijk vanuit het hoofd en zijn zo streng voor zichzelf, maar oh…. Dit is zoooo zonde! 
Jouw levensenergie kan dan niet goed stromen. Je blokkeert dan jouw weg naar vrijheid en mist een gepassioneerd leven vanuit je ziel! Waarvoor je hier op aarde bent gekomen!
 
Wij hebben als mens het element water nodig, de flow en overgave van de vrouwelijke energie. Anders kunnen we nooit de diepte in gaan en houden we onszelf klein. Lees meer info via het Menu bovenin.

Chakra reading

Ben je benieuwd welke 3 chakra’s op dit moment het meeste aandacht nodig hebben? In een chakra reading deel ik met jou welke 3 chakra’s en thema’s aandacht mogen hebben van jou. Je ontvangt deze via een ingesproken audio. Ook ontvang je een gratis e-book met affirmaties per chakra, die je hierbij kunnen ondersteunen. Lees hieronder meer en boek nu voor 15,15 euro. 

Spirituele ontwikkeling reading

Ben je benieuwd welke boodschap het universum voor jou heeft over waar je nu staat in je spirituele ontwikkeling? Dan geef ik dit graag door middel van een kaartreading in combinatie met mijn intuïtie aan jou door.

Is er iets anders waar ik jou bij kan begeleiden?

Heb je vragen of ik jou nog ergens anders bij kan begeleiden? Of wil je graag een kennismakingsgesprek met mij? Neem dan contact met mij op!

Tijdelijk aanbod afgestemd op de collectieve energie

Ik werk afgestemd op mijn energie en die van het collectief. Dat betekent dat mijn manier van werken inhoud dat ik regelmatig iets tijdelijks aanbied wat ik in die periode voor de mensheid mag betekenen. Dit ontstaat op het moment dat ik een belangrijk inzicht krijg, inspiratie of een thema voel dat collectief speelt waarbij ik anderen kan helpen. 

Dat kan van alles zijn, zoals: healings, iets loslaten, readings, of begeleiding omtrent een bepaald thema. Ik werk dus met een vast aanbod en tijdelijk aanbod. Via mijn Social media kanalen en mailinglijst kun je mijn tijdelijke aanbod steeds volgen.