Aanbod

Lieve beautiful soul,

Het is mijn missie om mensen te begeleiden om de verbinding met hun ziel te maken en vervolgens vanuit hun ziel te gaan leven. Ik help je bij het ontwaken van wie je bent, afgestemd te leven vanuit je ziel en help je bij het ontwaken van jouw zielsmissie. Ook geef ik loslaatsessies om trauma´s, emoties of de delen die de verbinding met jouw ziel tegenhouden, los te laten. 

Mijn manier van werken is een vast aanbod, bestaande uit trajecten en sessies en tijdelijk aanbod dat regelmatig de wereld in komt. Als je voelt dat ik jou ergens bij zou kunnen helpen, maar het staat niet specifiek in dit aanbod, dan kun je mij altijd een berichtje sturen.  

Mijn aanbod is grotendeels in ruil voor een vrije bijdrage. De enige universele voorwaarde die ik heb, is dat er zuivere intenties vanuit het hart zijn om deze samenwerking aan te gaan. Vooraf is er eerst contact of een kennismakingsgesprek om te kijken of we een match zijn.

1-1 traject tot holistisch begeleider

Zou jij ook hetzelfde werk als ik willen doen en mensen op een holistische wijze begeleiden om hun pad? Eigenlijk om de verbinding met hun ziel weer te kunnen maken waar alles is wat ze nodig hebben. In oktober 2023 start het traject tot holistisch begeleider waarbij je in een korte tijd wordt klaargemaakt om jouw zielsmissie te gaan volgen. 

Dit traject is voor degenen die voelen dat ze er eigenlijk al klaar voor zijn, maar meer afstemming met hun ziel willen leren maken en methodieken aangereikt willen krijgen om de diepgang in te kunnen gaan. Lees hieronder meer.

Zielsmissie sessie

Als je vast zit op dit moment op je werkgebied, dan kan het betekenen dat je ziel op deze manier laat merken dat het tijd is voor een nieuwe fase en dat je vanuit je zielsmissie mag gaan leven. 

Als je helemaal niet weet wat nou eigenlijk de bedoeling is omtrent jouw zielsmissie en je wilt daar graag inzichten over ontvangen? Daar kan ik je bij begeleiden tijdens eens zielsmissie sessie. Of je nou wel of geen ondernemer bent, dat maakt niet uit. We maken contact met jouw ziel en vandaaruit met jouw zielsmissie. Bekijk hier de zielsmissie sessie.

Loslaat healingsessie

Zijn er bepaalde thema’s, emoties of situaties die jou niet meer dienen, maar moeilijk kunt loslaten? Tijdens een loslaat healing sessie kunnen we kijken wat er allemaal in de onderlagen zitten die nog heling nodig hebben. Om deze vervolgens te transformeren naar heelheid (dit kan een intens proces zijn!). Daarbij zullen we ook je emoties, gevoelens die in je lichaam aanwezig zijn loslaten. Zodat je energie weer kan gaan stromen en je weer de verbinding met je essentie kunt voelen.

Traject afgestemd ondernemen vanuit je ziel

Indien je voelt dat jouw praktijk niet meer stroomt, kan het zijn dat je niet meer in lijn leeft met jouw zielsmissie. Dat jouw diensten niet meer bij jou passen of dat jouw zielsmissie nog niet helder is. Maar ook kan het zijn dat je nog onderneemt vanuit de vaste hokjes, vormen en overtuigingen die je alleen maar klein houden.

Om jouw praktijk weer te laten stromen is het belangrijk om inzichten te krijgen over de invulling van jouw zielsmissie en om afgestemd te ondernemen in samenwerking met je ziel, vanuit het NU.

De focus ligt op van binnen naar buiten ondernemen vanuit je ziel en het NU.

Voel je iets anders waar ik jou bij kan begeleiden?

Heb je vragen of ik jou nog ergens anders bij kan begeleiden? Of wil je graag een kennismakingsgesprek met mij? Neem dan contact met mij op!

Tijdelijk aanbod afgestemd op de collectieve energie

Ik werk afgestemd op mijn energie en die van het collectief. Dat betekent dat mijn manier van werken inhoud dat ik regelmatig iets tijdelijks aanbied wat ik in die periode voor de mensheid mag betekenen. Dit ontstaat op het moment dat ik een belangrijk inzicht krijg, inspiratie of een thema voel dat collectief speelt waarbij ik anderen kan helpen. 

Dat kan van alles zijn, zoals: healings, iets loslaten, readings, of begeleiding omtrent een bepaald thema. Ik werk dus met een vast aanbod en tijdelijk aanbod. Via mijn Social media kanalen en mailinglijst kun je mijn tijdelijke aanbod steeds volgen.