Tijdelijk aanbod

Lieve beautiful soul,

Het is mijn missie om mensen te begeleiden om de verbinding met hun ziel te maken en vervolgens vanuit hun ziel te gaan leven. Ik help je bij het ontwaken van wie je bent en afgestemd te leven vanuit je ziel.

Mijn manier van werken is geen vast aanbod, maar steeds tijdelijke die bestaan uit trajecten en sessies die regelmatig de wereld in komt. Als je voelt dat ik jou ergens bij zou kunnen helpen, dan kun je mij altijd een berichtje sturen.  

Het aanbod wat je hieronder ziet, is iets wat ik regelmatig geef afgestemd op het nu, in die tijd en ruimte. 

Mijn aanbod is grotendeels in ruil voor een vrije bijdrage. De enige universele voorwaarde die ik heb, is dat er zuivere intenties vanuit het hart zijn om deze samenwerking aan te gaan.

1-1 traject tot holistisch begeleider

Zou jij ook hetzelfde werk als ik willen doen en mensen op een holistische wijze begeleiden om hun pad? Eigenlijk om de verbinding met hun ziel weer te kunnen maken waar alles is wat ze nodig hebben. In maart 2024 start het traject tot holistisch begeleider waarbij je in een korte tijd wordt klaargemaakt om jouw zielsmissie te gaan volgen. 

Dit traject is voor degenen die voelen dat ze er eigenlijk al klaar voor zijn, maar meer afstemming met hun ziel willen leren maken en methodieken aangereikt willen krijgen om de diepgang in te kunnen gaan. Lees hieronder meer.

Zielsmissie sessie

Als je vast zit op dit moment op je werkgebied, dan kan het betekenen dat je ziel op deze manier laat merken dat het tijd is voor een nieuwe fase en dat je vanuit je zielsmissie mag gaan leven. 

Als je helemaal niet weet wat nou eigenlijk de bedoeling is omtrent jouw zielsmissie en je wilt daar graag inzichten over ontvangen? Daar kan ik je bij begeleiden tijdens eens zielsmissie sessie. Of je nou wel of geen ondernemer bent, dat maakt niet uit. We maken contact met jouw ziel en vandaaruit met jouw zielsmissie. Bekijk hier de zielsmissie sessie.Ik werk afgestemd op mijn energie en die van het collectief, dus ik zal regelmatig tijdelijks iets aanbieden wat ik voor de mensheid mag betekenen. Ook deze open gesprek sessies. 

 

Open gesprek sessie 
Graag ben ik als gelijkwaardige ziel er voor jou vanuit waar jij behoefte aan hebt. Vanuit het gevoel van resonantie van beide kanten op hartsniveau.

Ik vind het fijn om mensen te begeleiden, om te sparren, om iets te activeren wat al in jou zit zoals antwoorden, wijsheid en heelheid. Om gewoon te praten van hart tot hart, vanuit een open gesprek. Om het over onderwerpen te hebben waar je niet met veel mensen over kunt praten. Ruimte en aandacht te bieden voor wat jij nodig hebt, waarvan jij het gevoel hebt dat ik jou ergens bij kan helpen.

Misschien door mijn energie, door mijn levenservaring, door hoe ik leef, door herkenning of inspiratie van wat ik deel.

Ik kan met je mee voelen, mee denken, sparren, ondersteunen/begeleiden in jouw helingsproces, vragen beantwoorden die je graag aan mij wilt stellen of vragen die je over het leven hebt beantwoorden, jou begeleiden om te voelen en om inzichten vanuit jouw ziel te ontvangen.

Lees verder over welke onderwerpen je onder andere bij mij terecht kunt.

Voel je iets waar ik jou bij kan begeleiden?

Heb je vragen of ik jou nog ergens anders bij kan begeleiden? Of wil je graag een kennismakingsgesprek met mij? Neem dan contact met mij op!

Tijdelijk aanbod afgestemd op de collectieve energie

Ik werk afgestemd op mijn energie en die van het collectief. Dat betekent dat mijn manier van werken inhoud dat ik regelmatig iets tijdelijks aanbied wat ik in die periode voor de mensheid mag betekenen. Dit ontstaat op het moment dat ik een belangrijk inzicht krijg, inspiratie of een thema voel dat collectief speelt waarbij ik anderen kan helpen. 

Dat kan van alles zijn, zoals: healings, iets loslaten, readings, of begeleiding omtrent een bepaald thema. Ik werk dus met een vast aanbod en tijdelijk aanbod. Via mijn Social media kanalen en mailinglijst kun je mijn tijdelijke aanbod steeds volgen.