Leven vanuit wie jij werkelijk bent

Wij helpen jou om je situatie te verbeteren, je energie te verhogen en het leven te leiden dat bij je past vanuit wie je werkelijk bent. Vanuit je kern leven brengt jou in balans, verlichting en je voelt je veel gelukkiger! 

Gespecialiseerd en ervaringsdeskundig

Wij bieden holistische begeleiding waar jij hulp bij nodig hebt, zoals bij transformatieprocessen en hoogsensitiviteit. Samen gaan we aan je blokkades werken, zodat je vanuit je hoogste frequentie kunt gaan leven.

Selfcare tools & online cursussen

Selfcare & Selfhealing is voor ons de basis om lichaam en geest in balans houden. Je krijgt bij ons deze tools mee via coaching of online cursussen. Je bewustzijn zal enorm worden verhoogd!

Versterk je Geest - coaching

Neem nu contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Een kennismakingsgesprek duurt maximaal 1 uur en vindt net als de sessies, via videocall plaats. 

Neem nu contact op via:
T: 06-25213033
Edeniz@newearth-academy.com

Openingstijden
Maandag—zondag: 13.00–21.00 uur.

Let's work together!

Wij staan ervoor open om met andere ondernemers of bedrijven samen te werken om mensen te helpen en het bewustzijn te verruimen. Wij willen de wereld een stukje mooier en beter te maken. Wij geloven dat samenwerkingen dit juist alleen maar kan versterken. Dit kan door middel van coachingscontracten, workshops, trainingen of andere vormen van samenwerken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

T: 06-25213033
E:  deniz@newearth-academy.com

versterk je geest - samenwerken