Leven vanuit wie jij werkelijk bent

Via de online cursussen kun je de connectie met jouw hart/ziel gaan maken en je spiritueel ontwikkelen. We gaan werken vanuit de universele wetten, zodat je vanuit jouw hoogste potentieel en vanuit je ziel gaat leven. Dit is wat je hier op aarde komt doen!

 

Persoonlijke begeleiding

Met alle liefde begeleid jou om een diepere verbinding met je ziel te ervaren. Om afgestemd op jouw ziel te leven en ondernemenWil jij ook net als ik anderen begeleiden op hun pad als Holistisch begeleider? Bekijk dan de mogelijkheden tot Holistisch begeleider.

Come-Unity & Retreats 

We bieden verschillende mogelijkheden om je op te laden op ons land van 18 hectare in Spanje. Ervaar de Divine Connection Experience Retreats of help mee in onze community. We zitten in een prachtig natuurgebied in Ayora!

Neem nu contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Om een afspraak te maken, kun je mij contacten via Whatsapp, of email. 

Bij trajecten is een kennismaking vooraf nodig, om te kijken of we een match zijn. Een kennismakingsgesprek duurt maximaal 1 uur en vindt net als de sessies, via videocall plaats. 

Bij losse sessies, hoeft dit niet per se en kan contact via de mail / whatsapp voldoende zijn. Tenzij je hier zelf behoefte aan hebt natuurlijk.

Neem nu contact op via:
Whatsapp: 06-25213033 (Niet telefonisch beschikbaar, alleen via Whatsapp)
E-maildeniz@newearth-academy.com

Openingstijden
Maandag—zondag: 13.00–21.00 uur.