Cursus – Hoe keer je nou naar binnen?

Je hebt het vast vaak gehoord 

of gelezen:

“Keer naar binnen”. 

Om naar je blokkades te kijken, om te helen, om antwoorden van binnen (je hogere zelf) te ontvangen, helderder te kunnen voelen, enzovoorts.

Maar hoe dan?

Hoe keer je nou naar binnen?

Hoe begin je en wat doe je dan precies?

Het is een diepere verbinding met jezelf die je leert maken en iedereen heeft zijn eigen manier hoe dit het beste werkt. Voor mij is dit mijn way of life geworden. Via holistische methodieken die ik heb geleerd en erg ondersteunend werken, maar ook via mijn innerlijke begeleiding die ik daardoor ben gaan leren volgen. 

Heel graag deel ik deze met jou in mijn cursus HOE KEER JE NAAR BINNEN met verschillende oefeningen, meditaties en reflecties/afstemmingsoefeningen hoe jij naar binnen kunt keren. Zodat jij steeds meer in verbinding komt met jouw lichaam en ziel en deze begeleiding steeds meer zelf kunt gaan volgen.

Je krijgt zelfs de methodes mee die ik inzet tijdens mijn sessies om de diepgang in te kunnen gaan. Zie mijn oefeningen en meditaties als een activatie waardoor je antwoorden krijgt van jouw ziel, leert te voelen en dieper leert te verbinden met jouw zielsfrequentie. 

Waarom is dit zo belangrijk? Zodat jij jouw leven in lijn kunt brengen met jouw oorspronkelijke zielsfrequentie. Dat is precies hoe deze cursus is ingericht in cursus vorm met waardevolle video’s, audio’s/meditaties en pfd’s.

In jouw werk, relaties, vrienden, keuzes, alles! Zodat jij jezelf, jouw ziel en de verbinding met het goddelijke nog beter kunt gaan begrijpen en verstaan. En dat is essentieeel, omdat het zo zonde is als je je leven maar leeft om te leven. Dat is niet waarvoor je hier bent!

Er is veel meer diepgang in jou en het leven dan je nu denkt. Maar daarvoor is het nodig dat je eerst de diepgang met jezelf kunt aangaan. Dat je jouw relatie met jezelf, je gevoelens, emoties, je ziel, de verbinding met jouw licht, wijsheid en kracht versterkt en verdiept.

De relatie die je met jezelf hebt, is een afspeigeling van hoe je leven er nu uit ziet. En wil je dat verdiepen, versterken of veranderen, dan zal dit van binnen plaats moeten vinden. Daar kunnen mijn oefeningen en meditaties je bij helpen, zodat je het makkelijk, heel praktisch en meteen kunt inzetten in jouw dagelijks leven. En vervolgens jouw eigen manier vanzelf gaat ontdekken en ontwikkelen

Ervaar je dat je:

 • niet zo goed weet welke meditatievormen er zijn en goed werken
 • veel moe en overprikkeld bent, maar niet kunt opladen
 • moeilijk bij antwoorden van binnenuit (ziel) komt
 • niet weet hoe je diep kunt reflecteren in jezelf en het daarom niet doet
 • anders wilt leven maar je weet niet precies hoe en waar te beginnen
 • niet goed weet wat je met vrije tijd moet doen om naar binnen te keren
 • niet goed weet HOE je naar binnen moet keren
 • weet dat er meer in je zit en je niet vanuit jouw hoger potentieel leeft
 • wilt weten wat je zielsmissie is
 • hoofd / denken of je ego nog vaak in de weg zit
 • energie niet goed kan stromen en niet goed kunt afvoeren
 • kennis wilt maken met holistische lagen waar jij uit bestaat om deze in balans te brengen
 • het verleden of energie wilt loslaten en richten op het heden en de toekomst, maar niet weet hoe
 • meer in verbinding wilt komen met jouw goddelijke licht, wijsheid en kracht, maar niet weet hoe

Verlang je er naar om:

 • effectieve meditaties te hebben die jou inzichten en helderheid geven 
 • door effectieve meditaties weer opgeladen en weer verbonden te voelen
 • de communicatie van je ziel te begrijpen en verstaan
 • te weten hoe je diep kunt reflecteren waar je zelf normaal niet bij kwam
 • te weten hoe jij jouw leven in lijn kunt brengen met jouw zielsfrequentie
 • een goede structuur en me time te hebben om naar binnen te keren 
 • duidelijke instructies en praktische oefeningen die je makkelijk kunt doen
 • vanuit jouw hoger potentieel te leven en angsten/onzekerheid los te laten
 • stappen te maken om jouw zielsmissie te leven
 • meer vanuit je hart wilt leven ipv je tegen te laten houden door je ego
 • via oefeningen je energie flink op te schonen zodat het weer STROOMT zoals via energiewerk en ademhalingsoefeningen.
 • jouw body, mind en soul te verbinden en op een holistische manier in balans te brengen
 • het verleden of energie los te laten en je te richten op het heden en de toekomst
 • vanuit jouw goddelijk licht, wijsheid en kracht te leven

Cursus – hoe keer je naar binnen

Wat voor oefeningen krijg je allemaal mee?

De cursus bestaat uit 10 hele waardevolle oefeningen, meditaties en reflecties die ik zelf ook gebruik in mijn sessies om echt de diepte in te gaan. Deze deel ik met jou zodat je kunt leren hoe je dit daarna zelf kunt doen in allerlei situaties of om goed met jou ziel af te stemmen/communiceren.

De cursus is ingedeeld in 3 thema’s met daaraan gekoppelde oefeningen, meditaties en afstemmingsreflecties. Om jouw leven in lijn te brengen met jouw zielsfrequentie.

1 Opschonen

Hier krijg je verschillende oefeningen mee, zoals een intense ademhalingsoefening en handoplegging, om je energie lekker flink op te schonen en alles los laten wat losgelaten wil worden. Met handoplegging ga je dieper afstemmen op jouw lichaam en energie en deze in balans brengen. Ook ga je afstemmen en reflecteren wat er nodig is om op alle holistische lagen in balans te komen. Hierin laat ik je precies zien met voorbeelden hoe je naar binnen kunt gaan en kunt afstemmen op deze lagen die ik natuurlijk ook aan je uitleg. 

2 lichaam openen en afstemming

Hier gaan we reflecteren hoe het op de diepere lagen echt met je gaat, zodat je helder krijgt waar jij op dit moment staat in jouw (sprituele)ontwikkeling. Soms kan dit confronterend zijn, maar je weet straks precies wat in lijn mag komen met jouw frequentie. Daarnaast ga je verschillende oefeningen en meditaties doen om een diepere verbinding met je lichaam en je zielsenergie te maken, met jouw ziel te communiceren én om energieën, gevoelens of emoties los te laten. Hierdoor zul je je zeer ontspannen, helder en diep verbonden voelen met jouw zielsenergie op een manier waar je misschien zelf niet goed bij kunt komen. Ook deel ik een hele waardevolle tool hoe jij diep naar binnen kunt gaan en op plekken komt waar je eerder niet kon komen om achter de kern, betekenissen en oorzaken te komen van wat er in jou speelt. Dit is echt een hele confronterende, maar waardevolle oefening zodat jij volle bewustzijn kunt schijnen waar je eerder niet bij kwam en een helend effect heeft waardoor iets zo maar op kan lossen.

3 – afstemmen op de toekomst en het nu

Hier ga je via een zielsreis inzichten krijgen in jouw zielsmissie. Dit kan je raken vanuit je ziel omdat de antwoorden die komen, wellicht niet zijn die je had verwacht. Je krijgt hierbij ook een diepere verbinding met je ziel te voelen, zodat je weer herinnert wie jij bent. Verder ga je een afstemmingsoefening doen op hoe jij vanuit jouw hoogste potentieel (licht, wijsheid en kracht)  jouw leven kunt leiden en wat je daarvoor nodig hebt. Je gaat dit echt stap voor stap van mij meekrijgen vanuit een methodiek die ik hiervoor gebruik, zodat het ook omgezet kan worden in actie en jij weet wat jij nodig hebtJe gaat dus ook echt intunenen op jouw toekomst en dit uitstippelen vanuit de stappen die je al kunt zetten. Zodat jouw leven in lijn wordt gebracht met wie jij bent / jouw frequentie. 

De cursus bestaat uit opgenomen video’s, audio’s en pdf’s, zodat je alles kant en klaar kunt gaan volgen, luisteren en lezen. Per oefening doe je er ongeveer 30-60 min over. Laat je inspireren door alle oefeningen zou ik zeggen!

Waarom zou je deze cursus kunnen overwegen?

Als jij een groei wilt maken in jouw bewustzijn en de verbinding met jouw ziel, dan zou het zonde zijn als je niet investeerd in deze 47,-. Het komt vaak voor dat mensen niet weten hoe ze iets moeten doen en het dan maar laten en dat is zo zonde!

Je bent hier nu niet voor niets op aarde. Je hebt nu de mogelijkheid om tijd en aandacht te investeren in jouw groei. Dat is waarom we hier zijn! Dus als je voelt dat je baat hebt bij waardevolle diepgaande oefeningen zodat jij weet hoe je op verschillende manieren naar binnen kunt keren en te verbinden met jezelf, dan is dit een mooie stap in jouw ontwikkeling.

Good to know

 • Als je mijn 4-delige zielsreis of traject tot holistisch begeleider hebt gevolgd en je hebt interesse in dit aanbod, dan krijg je een korting van 50%! Dit komt omdat sommige oefeningen hierin terugkomen. Stuur mij een berichtje met welke je hebt gevolgd en dan krijg je een kortingscode. App: 0625213033 of mail deniz@newearth-academy.com
 • Na betaling krijg je het meteen de inloggegevens via je email. Kijk ook altijd even in de SPAMBOX.

Nu tijdelijk met korting!

De prijs van de cursus is normaal 150,-.

Nu tijdelijk met flinke korting

Voor maar: 47,-

Over mij

Als holistisch ondernemer leef ik mijn leven midden in de natuur in Spanje. Door de zon en de stilte in de natuur, komt mijn energie het beste tot zijn recht en laat ik mijn energie voeden door de verbinding met de natuur, mijn ziel en het goddelijke. In mijn werk laat ik mensen weer verbinden met hun ziel, omdat hier alle antwoorden van binnen zitten. Mijn werkzaamheden zijn vaak uiteenlopend en niet vast. Daarnaast werk ik graag met frequenties via de klanken van instrumenten. Omdat de klanken en frequenties vanzelf het werk doen en je geeft wat je nodig hebt om in verbinding te komen. Ook geef ik regelmatig 1-1 retreats op ons land, of kunnen mensen hier komen om dieper te verbinden met de natuur, de energie van het land en het goddelijke. Via deze weg ben ik graag dienstbaar voor de mens!