Gratis e-book

Hallo beautiful soul,

Omdat ik je graag op weg wil helpen om jou te laten verbinden met jouw ziel, heb ik een gratis e-book en meditatie voor je gemaakt. 

Ik merk namelijk dat mensen het soms lastig te vinden om zichzelf in balans te brengen en hoe ze contact met zichzelf kunnen maken. 

In dit gratis e-book, deel ik met jou 5 stappen hoe je weer in contact komt met jezelf. Hierdoor voel je je meer verlicht, meer energiek en verhoog je je trillingsfrequentie. Ook maak ik jou bewust van je lichaam en geest en hoe je dit met elkaar kunt verbinden.. 

Gun jezelf fijne momentjes en download hieronder het gratis e-book en meditatie!

Liefs,
Deniz
New Earth Academy

PS: Er is tevens een uitgebreide online cursus beschikbaar op de online Selfcare School van Versterk je Geest. Hierin leer ik je verschillende healingsmethodes (reiki, meditatie, loslaten etc.) om de diepere connectie met jezelf aan te gaan. Je kunt hier een kijkje nemen als je hier benieuwd naar bent.

Reviews

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *