Gratis e-book

Hallo beautiful soul,

We zitten allemaal in een enorme shift. In deze shift naar een hoger bewustzijn is het nodig om een echte diepe verbinding met jezelf te maken. Jezelf = jouw ziel, die zich via jouw hart uit. Want je hart is de poort naar jouw ziel. Omdat ik je graag op weg wil helpen om jou te laten verbinden met jouw ziel, heb ik een gratis e-book en meditatie voor je gemaakt. 

Ik merk namelijk dat mensen het vaak lastig vinden om zichzelf in balans te brengen en hoe ze weer echte verbinding met zichzelf en intuïtie kunnen maken. Is dat ook herkenbaar voor jou?

In dit gratis e-book, deel ik met jou 5 stappen hoe je weer in verbinding komt met jezelf. Hierdoor voel je meer licht, meer energie en verhoog je je trillingsfrequentie. Ook maak ik jou bewust van je lichaam en geest en hoe je dit met elkaar kunt verbinden.. 

De meditatie die erbij zit zorgt ervoor dat je je energie helemaal reinigt, zodat je jouw eigen energie kunt voelen en weer extra energie krijgt.

Gun jezelf fijne momentjes en download hieronder het gratis e-book en meditatie!

Liefs,
Deniz
New Earth Academy

PS: Er is tevens een uitgebreide online cursus beschikbaar op de online academy. Hierin leer ik je reiki op jezelf toepassen en jezelf healen om de diepere verbinding met jezelf aan te gaan. Je kunt hier een kijkje nemen als je hier benieuwd naar bent.

Reviews

Leave a Reply

Your email address will not be published.