Afgestemd ondernemen vanuit je ziel

Een ondernemerstraject voor als je :

 • merkt dat je praktijk/onderneming niet meer stroomt. Wellicht voel je dat je diensten geen voldoening meer geven of dat je jouw onderneming anders vorm wilt geven maar je weet niet waar te beginnen
 • op het punt staan om te willen ondernemen/coachen maar je hebt nog geen helder inzicht in jouw zielsmissie, aanbod en manier van ondernemen
 • merkt dat er weinig klanten en inkomsten binnen komt en dit op een zuivere manier weer op gang wilt brengen
 • merkt dat de oude manier van ondernemen niet meer werkt en toe bent aan volledige afstemming met je ziel en het nu
 • voelt dat je zielsmissie aan het veranderen is en hierin inzichten wilt krijgen. En daarbij wilt leren hoe je afgestemd kunt ondernemen
 • je merkt dat je jezelf klein houdt en wilt groeien in jouw gaven en als ondernemer
 • je bereid bent om alles los te laten wie je denkt te zijn + alle bekende vormen, hokjes, vaste diensten los te laten
 • meteen wilt doorpakken en verandering wilt zien.

Indien je voelt dat jouw praktijk niet meer stroomt, kan het zijn dat je niet meer in lijn leeft met jouw zielsmissie. Dat jouw diensten niet meer bij jou passen of dat jouw zielsmissie nog niet helder is. Maar ook kan het zijn dat je nog onderneemt vanuit de vaste hokjes, vormen en overtuigingen die je alleen maar klein houden.

Om jouw praktijk weer te laten stromen is het belangrijk om inzichten te krijgen over de invulling van jouw zielsmissie en om afgestemd te ondernemen in samenwerking met je ziel, vanuit het NU.

Ik heb ondervonden dat ik niet meer wil ondernemen vanuit een vast aanbod. Ik ben van mening dat we onszelf op deze manier klein houden en dat we hierdoor niet meer goed in verbinding kunnen zijn met onze ziel en deze begeleiding. Ik zie het als een vorm van vasthouden terwijl vanuit het nu is er overgave en is er niets vast. Alles is altijd in beweging!

Tijd bestaat al een lange tijd niet meer in mijn leven zoals het vroeger was. Vormen vallen ook steeds meer weg. We mogen dit meer gaan loslaten zodat we steeds meer kunnen afstemmen op onze ziel vanuit het nu. Wat vandaag is en wat je vandaag voelt, is volgende week of volgende maand wellicht anders. 

Volg jij de begeleiding van je ziel of houd jij je vast in hokjes, planningen en vaste vormen? Ik wil je graag meenemen in de vele mogelijkheden die er zijn als je alles wie je denkt te zijn loslaat en ook alles wat je kent en deed.

Van binnen naar buiten ondernemen!

In 4 sessies gaan we jou klaarstomen om jouw coachings/healingspraktijk in lijn te krijgen met wie jij NU bent. Dit doen we niet vanuit ons hoofd, maar afgestemd op jouw ziel en het NU. Dit traject bestaat uit 4 sessies van ongeveer 2 uur.

Sessie 1:  
Ik begeleid je in meditatie naar jouw zielsmissie voor de komende periode, door je eerst contact te laten maken met jouw ziel. Door contact te maken met jouw ziel, zul je beelden, boodschappen, symbolen of gevoelens ontvangen over jouw zielsmissie waar jij klaar voor bent om te ontvangen. Je krijgt dan helder wat de bedoeling is voor jou de komende periode, welke stappen je mag zetten en wat je los mag laten.

Sessie 2.

 • ontdek een nieuwe vorm van ondernemen waardoor je diensten kunnen stromen
 • afgestemd aanbod creëren vanuit je ziel en het Nu 
 • ontdek de vele en nieuwe mogelijkheden als je alle vormen, kennis en vast aanbod loslaat
 • ontdek wat er allemaal nog meer in jou zit
 • creëer meteen een inkomstenstroom (je kunt al in een week de investering of een deel eruit krijgen)
 • ondernemen vanuit je mannelijke en vrouwelijke energie
 • kennismaking met werken op basis van donatie en financieel zorgsysteem

Hier neem ik je mee in een afstemmingsoefening door contact te maken met jouw ziel en ga je jouw zielsaanbod creëren. We zullen niet beperkt in hokjes en alleen in een vast aanbod blijven. Ik zal je meenemen in hoe je afgestemd kunt ondernemen en wat voor mogelijkheden er dan zullen zijn. Ook krijg je mee hoe je vanuit je mannelijke en vrouwelijke energie kunt ondernemen en waarom beide elementen zo belangrijk is. Ik laat je ook kennismaken met de mooie mogelijkheid om op basis van donatie te werken en de visie van een financieel zorgsysteem in deze bijzondere tijden. Deze nieuwe vormen kunnen er direct voor zorgen dat je een geldstroom op gang komt. 

Sessie 3. 
Breng jouw dienstbaarheid in de wereld door marketing vanuit je hart. Ik zie marketing als een creatieve communicatie versie van wat je doet en dat je dit via marketing kunt uiten. Jij bent dus dienstbaar als je jouw gaven, inzichten, wijsheid, diensten laat zien en deelt met anderen die jouw hulp nodig hebben. Dat is wat je hier komt doen, dus waarom niet gebruik maken van verschillende manieren die dit kunnen ondersteunen? Hier deel ik met jou verschillende vormen van marketing die ik ken en heb doorlopen, die jou kunnen helpen om jouw zielsaanbod beter zichtbaar te maken, met mensen te verbinden en hen te inspireren.

Sessie 4.
1-1 sparsessie met mij: hier ben ik jouw activator. Hier komt alles samen en gaan we jouw bedrijf en aanbod finetunen zodat je er klaar voor bent dat jouw onderneming / praktijk weer gaat stromen. Ik kan mijn ervaringen, prikkelende activaties en mijn geest meenemen in jouw creaties, zodat je met genoeg inspiratie, mogelijkheden en doel/plan verder kunt. Soms zijn meerdere minds bij elkaar enorm sterk en worden allerlei mogelijkheden geactiveerd. Hier kun je alles aan mij vragen waar je hulp bij nodig hebt. Ook kan ik je helpen om nog bepaalde blokkades los te laten. Hier kan ook een heling ontstaan. 

Jouw investering in jezelf

Dit traject geef ik op basis van een vrij bedrag en kun je per sessie, in termijnen of in een keer overmaken. Dit betekent dat je zelf je prijs mag bepalen:

 • wat voor jou passend voelt
 • wat voor jou mogelijk is
 • om extra te doneren voor dit project of omdat je misschien deze werkwijze waardeert en dit wilt ondersteunen.

Ik kan dit alleen aanbieden als er de intentie is om niet vanuit ego(ïsme) hiermee om te gaan, maar zuiverheid, liefde, gelijkwaardigheid en verbinding met je hart.

De ene persoon heeft minder te besteden en een ander heeft meer te besteden. Als je de mogelijkheid hebt en ervoor kiest om meer te investeren in de sessie(s), betekent dat niemand uitgesloten hoeft te worden die ondersteuning en begeleiding nodig heeft. Zo wordt er gezorgd voor degenen die minder te besteden heeft en dat er ook voor ons wordt gezorgd. Zo kunnen wij ons werk op deze manier blijven aanbieden en kan iedereen geholpen worden die het nodig heeft.

Ik noem dit een finaniceel zorgsysteem.

Alle donaties worden geïnvesteerd in levensonderhoud, het zelf bouwen van faciliteiten en verschillende voorzieningen op ons land, waar we hard mee bezig zijn. Zodat we hier ons zielswerk kunnen doen en anderen op deze wijze te kunnen blijven dienen. Op deze manier wil ik graag bijdragen aan de wereld.

Indien je interesse hebt in dit traject, neem dan nu contact op via:
Whatsapp: 06-25213033
E-maildeniz@newearth-academy.com

Liefs
Deniz