Traject Inzichten in jouw zielsmissie en afgestemd ondernemen

 

Het traject Inzichten in jouw zielsmissie en afgestemd ondernemen is voor jou als je:

  • als ondernemer werkt, maar het niet meer stroomt. Wellicht voel je dat je diensten geen voldoening meer geven of dat je jouw onderneming anders vorm wilt geven maar je weet niet waar te beginnen
  • op het punt staat om te willen ondernemen maar je hebt nog geen helder inzicht in jouw zielsmissie, de invulling ervan en manier van ondernemen
  • voelt dat je zielsmissie aan het veranderen is en hierin inzichten wilt krijgen. En daarbij wilt leren hoe je afgestemd kunt ondernemen
  • meteen wilt doorpakken en in actie wilt komen.

Indien je voelt dat jouw bedrijf niet meer stroomt, kan het zijn dat je niet meer in lijn leeft met jouw zielsmissie. Dat jouw diensten niet meer bij jou passen of dat jouw zielsmissie nog niet helder is.

Om jouw onderneming weer te laten stromen het het belangrijk om inzichten te krijgen over de invulling van jouw zielsmissie.

In 3 sessies gaan we jou klaarstomen om jouw bedrijf weer een nieuwe boost te geven. Dit doen we niet vanuit je hoofd, maar afgestemd vanuit jouw ziel, zodat je nu afgestemd gaat ondernemen. Dit traject bestaat uit 3 sessies van 2 uur.

Sessie 1:  
Ontdek wat jouw zielsmissie is door eerst contact te maken met jouw ziel en vanuit daar met jouw zielsmissie incl. een kaartreading. Door contact te maken met jouw ziel, zul je beelden, boodschappen, symbolen of gevoelens ontvangen waar jij klaar voor bent om te ontvangen. Ik begeleid jou hierin door middel van een geleide meditatie waarbij ik vragen stel aan jouw ziel en jij deze antwoorden geeft.

Sessie 2.
Hier gaan we jouw aanbod creëren in samenwerking met jouw ziel en blokkades loslaten. We zullen niet beperkt in hokjes en alleen in een vast aanbod blijven. Ik zal je meenemen in hoe je afgestemd kunt ondernemen en wat voor mogelijkheden er dan zullen zijn.

Sessie 3. 
Breng jouw dienstbaarheid in de wereld door marketing vanuit je hart. Samen kijken we welke mogelijkheden er voor jou zijn om jouw diensten te laten zien aan de mensen die op jou zitten te wachten. Hierin ben ik jouw sparringspartner en krijg je van mij mijn kennis, ervaring en verschillende strategieën op marketinggebied. We gaan een heldere manier creëren, zodat je mensen kunt bereiken die jou hulp nodig hebben en dat je hier inkomsten uit kunt halen. Ik zie marketing als de creatieve versie van wie je bent en dat je dit ook via marketing kunt uiten.

Jouw investering in jezelf

Mijn trajecten zijn op basis van een vrij bedrag. Ik geef je dan de mogelijkheid om zelf te bepalen welk bedrag voor jou goed voelt of hoeveel je kunt betalen. Dit kan tevens worden verspreid in 3 termijnen. De enige universele voorwaarde die ik heb is dat er zuivere intenties vanuit het hart zijn.
Vooraf vind er een gratis kennismakingsgesprek plaats om te kijken of we een match zijn en samen af te stemmen. 

Heb je vragen, of wil je graag een GRATIS kennismakingsgesprek inplannen? 

Neem dan nu contact op via:

Whatsapp: 06-25213033
E-maildeniz@newearth-academy.com