Join monthly free live meditations

Laats werd ik midden in de nacht wakker en kwam uit het niets een bijzondere idee. Om maandelijks live (sound)meditaties te gaan geven en opnemen, for free.
Met als doel om de divine connection meer te ervaren.
 
Ik ging hier zo op aan dat ik bijna niet kon slapen en de volgende dag nog steeds helemaal aan stond, echt vol enthousiasme.
 
Ik ben mij meteen gaan verdiepen hoe ik goed geluid kan krijgen want via mijn telefoon is het geluid van de kristallen klankschalen en mijn tongue drums echt heel slecht.
 
De microfoons die ik op het oog had, blijken goede microfoons te zijn en nu heb ik apparatuur gekocht om alles goed aan te sluiten zodat ik het geluid kan bedienen.
 
Ik heb nu bijna alles besteld en wacht nog op een paar dingen zodat ik alles aan kan sluiten. Nadat ik alles heb ontvangen, zal ik eerst gaan oefenen en testen met het apparatuur.
 
Nu heb ik ondertussen 3 tongue drums, een swinging chime, 7 kristallen klankschalen, een rain stick die afgestemd is gemaakt door mijn lieve sister Sjamoon Wons en 1 Tibetaanse klankschaal.
 
Deze zal ik allemaal in gaan zetten tijdens de klankmeditaties, ook met mijn stem. Soms met mantra, soms met zang en soms met een meditatie die ik via mijn stem leid.
 
Ik wil een fijne sfeervolle setting creëren, zodat mensen thuis in het weekend ook heerlijk mee kunnen genieten, tot rust komen en via deze klanken, meditaties en frequenties dieper kunnen verbinden met hun ziel en het goddelijke.
 
Dat is mijn doel waarom ik dit doe, om op deze manier bij te kunnen dragen.
 
En daar ga ik nu deze mailingslijst voor inzetten. Om jullie op de hoogte te houden van de data van de maandelijkse meditaties. Met misschien heel af en toe een aanbod, bijzonder inzicht of boodschap als ik het voel.
 
Ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie de meditaties bij zullen wonen. Deze zal ik maandelijks gaan geven, gratis.
 

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer ik start en alvast op de aanmeldingslijst van de gratis meditaties, zodat je niets mist?

Dan kun je je hier alvast aanmelden.

 
Liefs
Deniz