Online academy

New Earth Academy

We leven nu in een wereld die niet meer hetzelfde zal zijn. We hopen dat wel, maar naar mijn gevoel gaat het niet meer worden zoals het ooit was. Maar, ik geloof erin dat dit juist de bedoeling is. De bedoeling dat we de oude wereld gaan verlaten zoals die was. Maar ook je innerlijke wereld. Want je innerlijke wereld wordt weerspiegeld in de buitenwereld. Dus nu is het de tijd om te werken aan je innerlijke wereld.

We gaan nu over naar een nieuwe wereld, een nieuw tijdperk: eenheidsbewustzijn / Christusbewustzijn / 5D. En dit tijdperk waar we nu ingaan heeft een hogere frequentie. We gaan het oude, het leven vanuit de mannelijke energie helen zodat deze energie in balans komt en we gaan over naar de meer vrouwelijke energie. De energie en het leven vanuit het hart. 

Deze mannelijk en vrouwelijke energieën, gaan we in balans brengen, zodat er eenheid ontstaat in jezelf. Wanneer deze in jouzelf zijn geïntegreerd, zal dit collectief voelbaar zijn en merkbaar zijn.

Je draagt dan dus bij aan het collectief door jouw innerlijk werk te doen en je trillingsfrequentie te verhogen. En dan ontstaat er uiteindelijk vanzelf de invulling van de nieuwe aarde! Want het oude past niet meer en daarom zal er een nieuwe vorm gecreëerd worden.

Mijn taak hier op aarde is om mee te bouwen aan deze nieuwe wereld. Om mensen te begeleiden om vanuit hun hart te gaan leven, zodat de trillingsfrequentie wordt verhoogd. Van de mens en de aarde.

Deze online School heb ik opgericht om mensen te begeleiden vanuit hun hart te gaan leven (dus uit je hoofd!), te helen en we gaan diep om je bewustzijn flink te verhogen door middel van online cursussen.

Het is tevens mogelijk om extra coachingsessies erbij te boeken mocht je ergens extra hulp bij nodig hebben, zoals helingsessies of coaching bij dingen die je lastig vindt in het leven. 

Deze liefdevollere wereld begint eerst bij jezelf. Want als je jezelf heelt, goed in balans bent, genoeg energie hebt, en met jezelf en de bron in contact staat, zul je de heelheid in jezelf gaan ervaren. Dat beloof ik jou!

Liefs,
Deniz