Awaken the feminine and masculine powers within you

Eenheid in jezelf ervaren

We zijn qua uiterlijk een man of een vrouw, maar we beschikken allemaal over mannelijke en vrouwelijke energie. Beide energieën zitten in ons en deze hebben we nodig om onszelf als individu hier op aarde neer te kunnen zetten, manifesteren (mannelijk) en om vanuit onze ziel (vrouwelijk) te kunnen leven. Maar ook om diepe liefdevolle relaties te hebben, met je partner en anderen. 

Maar, de mannelijke en vrouwelijke energie is bijna bij ons bijna allemaal uit balans, al eeuwen. Er is een energetische wond aanwezig die wij bij ons dragen vanuit het verleden. Vanuit het collectief is deze wond zichtbaar en voelbaar. Dit kun je bijvoorbeeld zien doordat we voornamelijk vanuit ons ego en hoofd leven (mannelijke energie), en de verbinding met onze ziel en gevoel (vrouwelijke energie) niet goed kunnen maken. Hierdoor kunnen relaties ook niet zo diep gaan omdat we de eenheid niet in onszelf ervaren.

Dit zijn we kwijt geraakt omdat we dit niet hebben geleerd en we in de maatschappij vanuit de mannelijke energie zijn geprogrammeerd. Bovendien zitten er diepe wonden in ons systeem die we in ons DNA dragen van ouders, voorouders en DNA dat deels ook is gemanipuleerd. Dit is vaak zichtbaar in relaties, zoals onbegrip, aantrekken en afstoten, bepaalde (familie) patronen, niet de volledige verbinding met het hart kunnen maken of geen goede grenzen stellen. 

We zijn kortom vergeten wie we werkelijk zijn: heel en compleet met manifesterende krachten. We zijn gericht op de buitenwereld (mannelijke energie) in plaats van onze binnenwereld (vrouwelijke energie). Wanneer je eraan gaat werken om deze mannelijke en vrouwelijke energie in balans te brengen en verder te ontwikkelen, zal er een diepe heling plaatsvinden.

Daardoor mooie ziel, zul je de eenheid in jezelf gaan ervaren. Iets wat we nooit hebben geleerd!

Bij ieder mens is de mannelijke en vrouwelijke energie verschillend verdeeld. Ook al ben je een man of een vrouw in uiterlijke vorm, maar beide energieën zitten in ons. Zodra je beide energieën ontwikkelt is het niet zo dat je neutraal of half man, half vrouw wordt. Het is juist zo dat je als vrouw krachtiger wordt in je vrouwelijkheid, zodra je de mannelijke energie gaat ontwikkelen en inzetten. Daardoor ben je bewuster, helderder en krachtiger in wat je wilt en in de acties die je neemt. Je wordt dus niet per se mannelijk, maar vrouwelijk vanuit nog meer kracht en licht.

Voor mannen is het ook zo dat zij mannen worden vanuit een hartgedragen, gevoelig, kalm en bewust, bewustzijn. Zodra mannen in ieder geval hun hart openen voor de vrouwelijke energie in zichzelf. Deze mannelijke energie verhoogt de trillingsfrequentie van de man, zodra de vrouwelijke energie is/wordt ontwikkelt.

Deze ontwikkeling is een helende transformatie waarbij contact met de ziel wordt gemaakt waarbij je als individu een man of vrouw bent. Het is dus geen neutralisering, maar een versmelting. Mannen en vrouwen worden dan heel en compleet, waarbij de ziel zichtbaar is en deze naar een hoger niveau wordt getild.

We mogen weer de heelheid in onszelf gaan ervaren door onze feminine & masculine energy te ontwaken

Verlang je naar een liefdevolle en diepere relatie met je partner? Of heb je geen partner maar verlang je wel die liefdevolle relatie?

Misschien heb je wel ervaring met het gedoe van aantrekken en afstoten of trek je relaties aan die je geen voldoening geven. 

Of misschien heb je momenteel een relatie, maar verlang je naar meer diepgang…

Geloof me, ik ken alle kanten ervan en ik weet ondertussen dat de wet van aantrekking niet werkt zolang je geen innerlijke werk doet. 

Dus waar begin je? Door de eenheid in jezelf te ontwaken en daar ga ik jou bij helpen!

Dit heeft uiteindelijk invloed op alle gebieden in je leven, zoals werk, relatie met jezelf en anderen, dingen ondernemen.

Bij ieder mens is de masculine en feminine energie verschillend verdeeld. We gaan jouw masculine energie (hoofd) verbinden met jouw feminine energie (hart). Deze energieën zijn namelijk vrijwel bij iedereen uit balans. Maar daar kunnen wij samen verandering in brengen

Wanneer je niet in balans bent zul je dit merken aan jezelf maar ook in relaties met anderen en/of je partner. Denk hierbij aan je niet begrepen voelen, aantrekken en afstoten, het niet kunnen stellen van duidelijke grenzen of je hart niet volledig te durven openen.

 

Zodra je beide energieën ontwikkelt word je als man krachtiger in je mannelijkheid en als vrouw krachtiger in je vrouwelijkheid. Hierdoor zul je bewuster gaan leven, helderder voelen (intuïtie) en de krachten in jezelf ontdekken, waardoor je vanuit je ziel zult manifesteren. Maar ook om je heel en compleet te voelen. Waardoor je de juiste relatie(s) en situaties aantrekt die bij jou passen.

We all need to heal our feminine and masculine powers!

Omdat we in deze periode collectief in een enorme shift zitten, zien we dat de oude manier van leven niet meer werkt. Mannen verlangen naar meer verbinding met zichzelf en anderen in relaties en vrouwen verlangen om in hun kracht te staan en onafhankelijk te worden. De rollen die we spelen werken niet meer en we zien steeds meer in dat het liefde en verbinding is wat we nodig hebben. We zien in dat alles van buiten zoeken niet werkt, omdat dit geen leegte vult.

Zodat we de eenheid en compleetheid weer in onszelf gaan ervaren.

Mannen (en vrouwen) mogen het contact weer met hun hart gaan maken, want al die programmeringen die er al eeuwen zitten, heeft ervoor gezorgd dat mannen afgescheiden zijn geraakt van hun gevoel, emoties en hart. Daardoor durven mannen zich niet altijd kwetsbaar op te stellen en ontstaat er vaak een drang naar vrijheid. Waardoor er vaak bindingsangst ontstaat. Maar ook om vanuit het hart (poort naar de ziel) te manifesteren! Dit gebeurt te vaak vanuit het hoofd.

Bij vrouwen (en mannen) mag het contact met hun kracht in hun buik weer worden hersteld. Het eenheidsgevoel mag in balans gebracht worden met hun individualiteit. Daar zit een kracht waardoor vrouwen kunnen manifesteren, onafhankelijk zijn, grenzen kunnen stellen en ruimte kunnen nemen. Omdat deze mannelijke energie niet genoeg is omarmt ervaren vrouwen vaak verlatingsangst.

Ik heb een cursus ontwikkeld waarbij je jouw mannelijke en vrouwelijke energie kunt ontwikkelen. Je kunt als man een krachtige man worden die vanuit het hart leeft en diepere verbindingen maakt. En vrouwen worden krachtige vrouwen die hun hart en kracht in de buik vanuit liefde compassie kunnen neerzetten. 

We mogen de mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf gaan zien en omarmen. Om deze vervolgens te integreren, zodat we meer krachtige, liefdevolle wezens gaan worden. Want dat is wat we werkelijk zijn. Dit is wat ons de heelheid in onszelf laat ervaren. Want als je de mannelijke of vrouwelijke energie in jezelf ontkent, ontken je een deel van wie je werkelijk bent. Zie hieronder de lessen. 

Want als je de mannelijke of vrouwelijke energie in jezelf ontkent, ontken je een deel van wie je werkelijk bent.

Zou jij ook de mannelijke en vrouwelijke energie in jouzelf willen ontwaken? 

Zodat je de eenheid en compleetheid, het goddelijke in jezelf gaat ervaren?

 Laat oude programmeringen los

 Heel je mannelijke en vrouwelijke schaduwen

Ontwaak jouw feminine en masculine energies

Ontdek de heelheid in jezelf door vanuit je ziel te leven

Verdiep je relaties en je seksualiteit

PRIJS: 75,-