Burn out,  Hoogsensitief,  Uncategorized,  Zelfliefde/relaties

Ontwikkel je mannelijke en vrouwelijke energie

We zijn qua uiterlijk een man of een vrouw, maar we beschikken allemaal over mannelijke en vrouwelijke energie. Beide energieën zitten in ons en deze hebben we nodig om onszelf als individu hier op aarde neer te kunnen zetten (mannelijk) en om vanuit ons hart (vrouwelijk) te kunnen leven. 

Maar, de mannelijke en vrouwelijke energie is bijna bij ons bijna allemaal uit balans, al eeuwen. Er is een energetische wond aanwezig die wij bij ons dragen vanuit het verleden. Vanuit het collectief is deze wond zichtbaar en voelbaar. Dit kun je bijvoorbeeld zien doordat we voornamelijk vanuit ons hoofd leven (mannelijke energie), veel macht en geweld is, overproductie, materialisme en men de verbinding met het hart en gevoel (vrouwelijke energie) niet goed kunnen maken. 

Dit zijn we kwijt geraakt omdat we dit niet hebben geleerd en we in de maatschappij vanuit de mannelijke energie zijn geprogrammeerd. Dit is vaak zichtbaar in relaties, zoals onbegrip, aantrekken en afstoten, niet altijd volledige verbinding met het hart kunnen maken of geen goede grenzen stellen. We zijn gericht op de buitenwereld (mannelijke energie) in plaats van onze binnenwereld (vrouwelijke energie). Wanneer je eraan gaat werken om deze mannelijke en vrouwelijke energie in balans te brengen en verder te ontwikkelen, zal er heling plaatsvinden.

Bij ieder mens is de mannelijke en vrouwelijke energie verschillend verdeeld. Ook al ben je een man of een vrouw in uiterlijke vorm, maar beide energieën zitten in ons. Zodra je beide energieën ontwikkelt is het niet zo dat je neutraal of half man, half vrouw wordt. Het is juist zo dat je als vrouw krachtiger wordt in je vrouwelijkheid, zodra je de mannelijke energie gaat ontwikkelen en inzetten. Daardoor ben je bewuster, helderder en krachtiger in wat je wilt en in de acties die je neemt. Je wordt dus niet per se mannelijk, maar vrouwelijk vanuit nog meer kracht en licht.

Voor mannen is het ook zo dat zij mannen worden vanuit een hartgedragen, gevoelig, kalm en bewust, bewustzijn. Zodra mannen in ieder geval hun hart openen voor de vrouwelijke energie in zichzelf. Deze mannelijke energie verhoogt de trillingsfrequentie van de man, zodra de vrouwelijke energie is/wordt ontwikkelt.

Deze ontwikkeling is een helende transformatie waarbij contact met de ziel wordt gemaakt waarbij je als individu een man of vrouw bent. Het is dus geen neutralisering, maar een versmelting. Mannen en vrouwen worden dan heel en compleet, waarbij de ziel zichtbaar is en deze naar een hoger niveau wordt getild.

Wat is nou de mannelijke en vrouwelijke energie?

Wij zijn een universeel wezen dat is verbonden met het oneindige universum. Het universum dat door de bron is gecreëerd. En jij, ik, dieren, natuur, ALLES wat er bestaat is hiermee verbonden en werken samen. Wij hebben elkaar allemaal nodig om het aardse spel te ervaren en onze zielspad te bewandelen. Daarom zijn wij allen één. Er is geen onderscheid of afgescheidenheid, maar wij zijn allemaal goddelijke wezens. 

Jij als individu bent een uniek wezen. Een ziel die aardse ervaring komt op doen vanuit jouw mannelijke of vrouwelijke uiterlijk en energie. Vanuit jouw persoonlijke lessen en groei die nodig is, zoals iedereen dit heeft en hier op komt doen. Zie hieronder welke onderdelen onder de mannelijke en vrouwelijke energie bestaan. 

We all need healing!

Omdat we in deze periode collectief in een enorme shift zitten, zien we dat de oude manier van leven niet meer werkt. Mannen verlangen bewust en onbewust naar meer verbinding met zichzelf en anderen en vrouwen verlangen ernaar om in hun kracht te staan en onafhankelijk te worden. De mannelijke en vrouwelijke rollen die we spelen werken niet meer en we zien steeds meer in dat het liefde en verbinding is wat we nodig hebben. We zien in dat alles van buiten zoeken niet werkt, omdat dit geen leegte vult.

Mannen mogen het contact weer met hun hart gaan maken, want al die programmeringen die er al eeuwen zitten, heeft ervoor gezorgd dat mannen afgescheiden zijn geraakt van hun gevoel, emoties en hart. Daardoor durven mannen zich niet altijd kwetsbaar op te stellen en ontstaat er vaak een drang naar vrijheid. Waardoor er vaak bindingsangst ontstaat.

Bij vrouwen mag het contact met hun kracht in hun buik weer worden hersteld. Het eenheidsgevoel mag in balans gebracht worden met hun indivudualiteit. Daar zit een kracht waardoor vrouwen kunnen manifesteren, onafhankelijk zijn, grenzen kunnen stellen en ruimte kunnen nemen. Omdat deze mannelijke energie niet genoeg is omarmt ervaren vrouwen vaak verlatingsangst.

Ik heb een cursus ontwikkeld waarbij je jouw mannelijke en vrouwelijke energie kunt ontwikkelen. Je kunt als man een krachtige man worden die vanuit het hart leeft en verbinding maakt. En vrouwen worden krachtige vrouwen die hun hart en kracht in de buik vanuit compassie kunnen neerzetten. 

We mogen de mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf gaan zien en omarmen. Om deze vervolgens te integreren, zodat we meer krachtige, liefdevolle mensen gaan worden. Want dat is wat we werkelijk zijn. Dit is wat ons de heelheid in onszelf laat ervaren. Want als je de mannelijke of vrouwelijke energie in jezelf ontkent, ontken je een deel van wie je werkelijk bent. Zie hieronder de lessen.

Want als je de mannelijke of vrouwelijke energie in jezelf ontkent, ontken je een deel van wie je werkelijk bent.

Zou jij ook de mannelijke en vrouwelijke energie in jouzelf willen ontwikkelen? 

Bestel dan nu deze cursus voor maar 50 euro! De prijs gaan nog omhoog, dus pak je kans!

 

 Laat oude programmeringen los

 Heel je mannelijke en vrouwelijke wond

Ontdek jouw mannelijke en vrouwelijke kracht

Ontdek de heelheid in jezelf

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *