Open gesprek sessie

Kan ik iets voor JOU betekenen?

Het liefst ben ik als gelijkwaardige ziel er voor jou vanuit waar jij behoefte aan hebt. Vanuit het gevoel van resonantie van beide kanten op hartsniveau.

Ik vind het fijn om mensen te begeleiden, om te sparren, om iets te activeren wat al in jou zit zoals antwoorden, wijsheid en heelheid. Om gewoon te praten van hart tot hart, vanuit een open gesprek. Om het over onderwerpen te hebben waar je niet met veel mensen over kunt praten. Ruimte en aandacht te bieden voor wat jij nodig hebt, waarvan jij het gevoel hebt dat ik jou ergens bij kan helpen.

Misschien door mijn energie, door mijn levenservaring, door hoe ik leef, door herkenning of inspiratie van wat ik deel.

Ik kan met je mee voelen, mee denken, sparren, ondersteunen/begeleiden in jouw helingsproces, vragen beantwoorden die je graag aan mij wilt stellen of vragen die je over het leven hebt beantwoorden, jou begeleiden om te voelen en om inzichten vanuit jouw ziel te ontvangen.

Een open gesprek sessie is een gesprek waarbij je bijvoorbeeld:

– bepaalde levensvraagstukken kunt neerleggen
– wilt spreken over thema’s die je niet met anderen kunt bespreken
– behoefte hebt dat ik met je mee denk of voel over bepaalde thema’s in je leven
– hulp nodig hebt bij keuzes maken
– je inzichten wilt over je onderneming of zielsmissie
– inzichten wilt hebben in iets waar je niet bij komt
– hoe je meer vanuit je ziel kunt leven
– of misschien heb je vragen aan mij over hoe ik denk of iets doe
– vragen kunt stellen
– advies kunt vragen
– of ik met je mee wil kijken of denken
– sparren over je bedrijf of andere situaties of vraagstukken.
– ask me anything, wat jij nu nodig hebt.

Het kan dus van alles zijn waar je open over wilt spreken van hart tot hart, zonder oordeel.

De essentie vanuit waar ik werk tijdens gesprekken en sessies zijn dat ik je in verbinding met je ziel probeer te brengen zodat je weer bij je gevoel (ziel) en je innerlijke wijsheid kunt komen.

Tarief

100,- voor 1 uur
Per 15 min komt er 12,50 bij. 

Wanneer je het voelt, stuur mij dan een berichtje op Whatsapp 06 252 13 033 of mail naar deniz@newearth-academy.com. Dan kijk ik of er op dat moment een resonantie is in energie en ruimte.

Ik werk afgestemd op mijn energie en die van het collectief, dus ik zal regelmatig tijdelijks iets aanbieden wat ik voor de mensheid mag betekenen. Ook deze open gesprek sessies. Maar voel je hierin dat ik jou ergens mee kan helpen, laat het vooral weten.

Volg mij op Social media voor boodschappen, inzichten, spiritualiteit en voor als ik een tijdelijk aanbod aanbied. Zie helemaal onderaan de pagina.

Liefs, Deniz Ebren