Over mij

Hallo beautiful soul, mijn naam is Deniz Ebren, eigenaresse van New Earth Academy.

Over mij: als ik iets doe, doe ik het met heel veel passie, liefde en plezier. Anders doe ik het niet!

Mijn levensmotto is: ~ Create what you want ~. Omdat ik heb ervaren dat er zoveel meer mogelijk is dan wij denken!

Na mijn burn out en lichte depressie, heb ik mijn leven 180 graden omgedraaid: leven vanuit mijn hart en weer luisteren naar mijn gevoel. Dat betekent dat ik alles heb opgegeven waar ik op dat moment in zat: deeltijd studie, fulltime baan, relatie, koopwoning en woonplaats.

Vanaf mijn 20e wist ik dat de manier van leven, zoals het er in deze maatschappij aan toe gaat, niet bij mij paste. Mede door mijn hoogsensitiviteit, anders denken en een andere natuurlijke ritme. Alleen wist ik niet hoe ik eruit moest komen.

Totdat ik klaar was om mezelf aan te passen en ik juist wilde leven vanuit wie ik werkelijk ben. Mijn ziel wilde gehoord en gezien worden. Ik had heel duidelijk die boodschap gekregen en begrepen.

Ik was er klaar voor om vanuit mijn ziel te gaan leven, vanuit liefde, passie en plezier. Ik wilde de kwaliteit van mijn leven en energie verhogen. Een hele tijd ben ik fulltime bezig geweest met zelfontwikkeling. Mezelf weer herontdekken, maakte enorme transformaties door en ben stap voor stap gaan doen waarvoor ik hier op aarde ben.

Wat altijd al in mij zat, is dat ik mensen wil helpen en dat mensen altijd uit zichzelf naar mij toekwamen omdat ze zich zo vertrouwd voelde of omdat ik niet oordeelde. Al heel jong droeg ik al een wijsheid met mij mee en kon ik makkelijk verbinden met mensen die veel ouder waren dan ik

Ik ben uiteindelijk mijn doel hier op aarde gaan volgen: inspireren, coachen, teachen en healen. Ik wil helpen om het bewustzijn verhogen, want dat is gewoon nodig om te kunnen groeien. Bij mij gaat dit ook altijd diep! En toen ontstond Versterk je Geest, wat nu is verandert naar de naam New Earth Academy.

Ik leer mensen door middel van cursussen en coaching om vanuit hun hart te leven en niet meer alleen vanuit verstand (dat is op een gegeven moment gewoon killing). Dan ga je allemaal dingen aantrekken die jij nodig hebt (de wet van aantrekking).

Dit heeft allemaal te maken met een deel mindset, jezelf leren kennen, aandacht, bewustzijn verruimen en een hele dosis zelfliefde.

Omdat ik hoogsensitief ben en dit een hele worsteling in mijn leven is geweest, ben ik mij hierin gaan specialiseren door opleidingen en cursussen te volgen zoals: coaching bij hoogsensitiviteit, burn out coach, holistisch therapeut en Reiki 1, 2, 3a en 3b (reiki master en trainer).

Momenteel ben ik mij aan het ontwikkelen op het gebied van Quantum hypnose, Feng Shui en channeling. Alles wat ik leer verwerk ik in mijn online cursussen in de Online Academy en tijdens coaching.

Je leeft NU en het is daarom heel belangrijk om alles uit het leven en uit jezelf te halen. Zodat je NU kunt GENIETEN van het leven. Om dit te kunnen doen, moet je wel in balans zijn en energie hebben, anders lukt het niet.

Daarbij moet je ook leren hoe jouw lichaam en geest in elkaar zit, hoe het met jou communiceert. En hoe je bij jezelf kunt blijven. Daar heb je soms hulp bij nodig. Ook om je bewustzijn te verruimen. Daar help ik je allemaal mee!

Dus wees lief voor jezelf zeg ik altijd. Net zo lief als dat je voor anderen bent! Gun het jezelf om de kwaliteit van je leven te verhogen en om te leven vanuit je natuurlijke ritme!

Liefs
Deniz Ebren

Hieronder kun je een aantal filmpjes bekijken waarin ik mijn visie deel.

Zie hier een filmpje met onderneemster Felicia Lin. In dit filmpje hebben we het over mijn burn out en ondernemersreis die volgde.

Hier kun je een Zoomcast zien van mij en Susanne Quartel over wat Healing voor ons inhoudt.