8-weekse Reiki & Selfhealing programma

Een 8-weekse online live programma om de healer in jezelf te ontdekken

Ben je wel eens benieuwd geweest naar Reiki en wat het inhoudt? Of hoe het werkt en voelt? 

Reiki betekent universele levensenergie. Je stemt je af op deze bronenergie en gaat hiermee werken door middel van handoplegging. Je kunt dit op jezelf toepassen om jezelf in balans te brengen en je intuïtie te ontwikkelen. Maar uiteraard kun je dit ook op anderen toepassen.

Door de jaren heen heb ik veel geleerd om reiki in verschillende situaties in te zetten. Zoals bij lichamelijke klachten, emoties, manifesteren en om te verbinden met mijn ziel. 

Dit heb ik niet geleerd bij de normale reiki cursus. Daar leer je meer de basis en daarna word je vrij gelaten om jouw weg hierin te volgen. Nu heb ik al mijn ervaringen als reiki master en trainer gebundeld en een 8-weekse programma van gemaakt. 

Omdat het juist zo waardevol is om reiki vanuit meer diepgang en verschillende kanten in te zetten. Zodat je niet alleen bij die basis blijft zoals bij een normale cursus. Nu ga je opschonen en verbinden met alle lagen waar jij uit bestaat : fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Mijn doel is jou te helpen om jouw kanaal waar de levensenergie doorheen stroomt meer te openen en zuiveren. Dit doe ik door een ruimer bewustzijn op gang te zetten en jou te leren connecten met jouw ziel en de universele bronenergie. 

Je gaat jezelf leren helen, jouw frequentie verhogen en jouw lichaam beter begrijpen. Zo kan jouw energie weer beter stromen en voel je meer wie je werkelijk bent.

Voordat we starten krijg je een persoonlijke inwijding / behandeling op afstand. Dit kun je zien als een energetische behandeling in de vorm van een reiki ritueel waarbij ik je energiekanaal reinig en open. Jouw ziel bepaalt zelf wat nodig is voor jouw hoogste goed. Alles is energie, dus fysiek of niet fysiek aanwezig zijn, dat maakt niets uit. 

Ben je benieuwd en wil je de diepgang met jezelf aangaan? Of wil je de healer in jou leren kennen? Meld je dan nu aan voor het 8-weekse Reiki & Selfhealing programma!

We zullen 8 weken lang met een groepje mooie zielen via Zoom bij elkaar komen en de energie met elkaar versterken. Ik wil 8 weken lang met jou meelopen, zodat jij alle aandacht krijgt, veel meer diepgang ervaart en informatie ontvangt die jij nodig hebt.

We starten 1 februari 2021!!!

Reiki inwijding

Voordat of net nadat we starten krijg je een persoonlijke inwijding én behandeling op afstand. Dit kun je zien als een energetische behandeling in de vorm van een reiki ritueel, waarbij ik je energiekanaal reinig en open. Jouw ziel bepaalt zelf wat er nodig is op dat moment voor jouw hoogste goed. Alles is energie, dus fysiek of niet fysiek aanwezig zijn, dat maakt niets uit. De Reiki energie kan door deze behandeling beter door jou heen stromen. Hoeveel reiki er door je heen kan stromen is afhankelijk van hoeveel blokkades je hebt. Maar daar gaan we tijdens dit programma aan werken. Iets wat normaal niet gebeurt tijdens een reiki cursus!

Wat ga je leren tijdens deze 8 weken?

 1. Uitleg over chakra’s, blokkades, reiki en mediteren. Tevens gaan je 3 grootste energiebronnen activeren die je zelf kunt voelen.
 2. Reiki posities en oefeningen om reiki op jezelf toe te passen.
 3. Een 3-weekse individuele cleaning. In deze 3 weken doen we iedere week een gezamenlijke groepshealing, zodat de energie nog sterker door je heen werkt.
 4. Emoties helen via mijn loslaatmethode en reiki.
 5. Lichamelijke klachten leren begrijpen vanuit het holisme en deze behandelen met reiki.
 6. Wat je nog meer met reiki kunt doen en een laatste Q&A.

Wat ga je ervaren tijdens het programma

 • Het wordt een mooie innerlijke reis naar jezelf, wie je werkelijk bent.
 • Je zult je eigen unieke energie en trilling steeds meer gaan voelen 
 • Doordat je je jezelf steeds opschoont maak je een diepere verbinding met je lichaam en ziel.
 • Je voelt je lichter en herboren
 • Je intuïtie en zintuigelijke waarnemingen zullen gaan groeien
 • Je zult jezelf in balans kunnen brengen met reiki in plaats van jezelf steeds te laten behandelen waardoor je onafhankelijk wordt (scheelt dus geld!)
 • Je kunt jezelf en anderen energie geven met reiki
 • Je zult spiritueel groeien op mentaal, emotioneel en spiritueel (ziels)niveau

Lieve soul, 

Doe dan mee met het unieke 8-weekse online Reiki & Selfhealing programma!

Je krijgt tevens toegang tot de online Academy om de informatie na te lezen + je ontvangt na iedere online sessie de opname via de mail.