Retreat at home – align your life

Lieve beautiful soul, heb je behoefte om je even terug te trekken om dieper te verbinden met je ziel en te werken aan je spirituele ontwikkeling, zonder duizend(en) euros uit te geven aan retreats? Lekker even alleen in stilte te zijn in plaats van met een groep? 

Dan is dit retreat at home om je leven in lijn te brengen met jouw frequentie misschien wat fijn kan zijn om te doen. Je blijft in je eigen heilige ruimte waarbij je de diepte met jezelf in kunt gaan. Je gaat 4 zielsreizen doen om dieper te verbinden met je ziel en je frequentie en verder zijn er video’s, audio’s, oefeningen, reflecties en meditaties die je kunt volgen in de academy.

De retreat bestaat uit 3 dagen, maar je kunt in principe helemaal zelf bepalen hoe je dit gaat indelen. Je kunt als je minder tijd hebt ook wekelijks 1 dag doen. Of dat je in een paar avondjes (per week) de oefeningen uit de retreat doet. 

Als je kijkt naar de ritme van de natuur, dan is de winterperiode echt een periode van rust en naar binnen gaan. Soms wat zware gevoelens en behoefte om te rusten. Als we daar niets mee doen of gehoor aan kunnen geven, krijgen deze energieen geen doorstroming. Waardoor je sneller overprikkeld voelt of het gevoel dat het allemaal te veel is. Het is dan nodig jouw natuurlijke ritme en behoefte te volgen. Iets wat in deze maatschappij vrij lastig kan zijn!

Zelf ga ik ook iedere maand een paar dagen in retreat met mijzelf. Het is verademend om alle tijd en ruimte voor jezelf te hebben, te nemen en deze te gebruiken om inzichten te krijgen, reflecteren, je energie op te schonen en te groeien. Dieper te verbinden met jezelf, je ziel en het goddelijke, dat is toch wel het belangrijkste om alles weer op 1 lijn te brengen of dit te onderhouden.

Daarom heb ik dit retreat at home gemaakt voor degenen die hier ook behoefte aan hebben. Om jezelf nog dieper te kunnen voelen met alles wat er zit. Want wanneer je in stilte bent, waar geen afleidingen zijn en je echt naar binnen keert, kun je voelen en zien wat er omhoog komt en hoe je je echt voelt. Wat aandacht nodig heeft en waar je behoefte aan hebt / jouw ziel van jou verlangt.

Door alsmaar bezig te zijn, sluit je je als het ware onbewust af voor je gevoel en verbinding. Voorals als je maar door gaat, veel met anderen bezig bent of afleidingen hebt die misschien rustgevend lijken zoals lezen, tv kijken, uit eten etc. Maar dit is een hele andere manier van tijd voor jezelf maken. 

Hoe ziet de retreat eruit

Je gaat intunen en voorbereiden voor dit retreat (stappen staan beschreven in de academy), onder andere afstemmen of je lichaam een detox of reiniging nodig heeft. Als je dat voelt kun je sap of water drinken. Of smoothies en/of soepen. 

De 3 dagen bestaan uit: 

  • Belangrijke voorbereidingen
 
  • Dag 1 – opschoondag

Hier ga je verschillende oefeningen, doen zoals ademhalingsoefening en handoeplegging, om je energie lekker flink op te schonen en alles los laten wat losgelaten wil worden. Ook ga je kijken wat er nodig is om op alle holistische lagen in balans te komen.

  • Dag 2 – lichaam openen en afstemmen

Hier gaan we reflecteren hoe het op de diepere lagen echt met je gaat, zodat je helder krijgt waar jij op dit moment staat in jouw (sprituele )ontwikkeling. Soms kan dit confronterend zijn, maar je weet straks precies wat in lijn mag komen met jouw frequentie. Daarnaast ga je verschillende oefeningen en meditaties doen om een diepere verbinding met je lichaam en je zielsenergie te maken en om energieën los te laten. Hierdoor zul je je zeer ontspannen, helder en diep verbonden voelen.

  • Dag 3 – afstemmen op het Nu en de toekomst

Hier ga je via een zielsreis inzichten krijgen in jouw zielsmissie. Dit kan je raken vanuit je ziel omdat de antwoorden die komen, wellicht niet zijn die je had verwacht. Je krijgt hierbij ook een diepere verbinding met je ziel te voelen, zodat je weer herinnert wie jij bent. Verder ga je afstemmen op hoe jij vanuit jouw hoogste potentieel in de toekomst jouw leven wilt leiden. Vanuit het goddelijk deel in jou. Zodat je leven in lijn wordt gebracht met wie jij bent / jouw frequentie. 

Good to know

  • Als je mijn 4-delige zielsreis of traject tot holistisch begeleider hebt gevolgd en je hebt interesse in dit retreat, dan krijg je een korting van 50%! Dit komt omdat sommige oefeningen hierin terugkomen. Stuur mij een berichtje met welke je hebt gevolgd en dan krijg je een kortingscode. App: 0620213033 of mail deniz@newearth-academy.com
  • Als je tijdens het retreat merkt dat je wel wat extra ondersteuning ergens bij nodig hebt, dan kun je een 1-1 sessie boeken tegen een vrij bedrag.
  • Je kunt dit retreat of de oefeningen altijd herhalen en je hebt levenslang toegang tot de academy.
  • Na betaling krijg je meteen de inloggegevens binnen via je email. Kijk ook altijd even in de SPAMBOX.

Jouw investering

Dit retreat bied ik aan voor:

150,-

Na betaling ontvang je direct inloggegevens, zodat je kunt inloggen en starten wanneer je wilt. 

Liefs!
Deniz