Come-unity, stays & retreats in Spanje

A place for peaceful, devotional & conscious living

Lieve souls, vol dankbaarheid wil ik jullie meenemen in onze Come-Unity land in Ayora (Spanje). A place for peaceful, devotional & conscious living. Ons land van 18 hectare midden in de natuur. Het voelt op bepaalde plekken zo wonderlijk en ruig tegelijk. 

Wat wij voelen is dat hier bijzondere dingen gaan gebeuren, wellicht in samenwerking met andere mooie bijzondere zielen. Wij willen hier een lichte energie houden en veel licht verspreiden om de goddelijke verbinding te versterken, samen met anderen die hiermee resoneren. 

Samenwerken met andere mooie zielen die iets moois toevoegen. Die hun licht schijnen en delen. En dit vanzelf in anderen activeren. Zo samen nog meer licht brengen om de collectieve frequentie nog meer te verhogen. 

Daarom willen wij een tempelgebouw op ons land en zijn we bezig met de voorbereidingen. In deze ruimte willen wij de verbinding met het goddelijke/de Bron gaan versterken. Door bepaalde praktiseringen te doen zoals gebeden, mediteren, mediteren met helende frequenties van instrumenten die deze verbinding kunnen versterken. 

Velen kennen het woord community wat gemeenschap betekent. Wij hebben er een beeld aan gekoppeld, maar voor ons voelt community niet het juiste woord, betekenis en energie met wat wij hier willen neerzetten. Het woord community voelt voor mij beperkt, als een hokje en bepaalde manier van leven. Come-Unity voelt meer resonerend. 

Wij voelen dat wij niet een type Come-Unity zijn die alles samen doen en iedere dag samen hoeven te zijn / samen te eten. Wij vinden het belangrijk dat er veel privacy is en mensen de tijd nemen om zich te verbinden met het goddelijke in hunzelf. Vaak zijn we bezig met allerlei afleidingen, waardoor deze verbinding niet goed gemaakt kan worden. Wij voelen dat we deze diepere verbinding juist willen stimuleren. Zodat vanuit deze verbinding met jouw innerlijke bron / God / hogere zelf, verbinding met anderen gemaakt kan worden. Waardoor er veel dingen wegvallen en ander soort gesprekken ontstaan. 

Onze manier van leven is vanuit het hart, off grid, samenwerkend, en zelfvoorzienend omdat de oude manier van leven vanuit het systeem niet bij ons past. Wij willen graag samen met anderen een nieuwe manier van leven creëren en vanuit het hart en zuiverheid bijdragen. Dit is een van onze missies.

Wij zijn een plek om naartoe te komen (Come-) om te verbinden vanuit deze staat van Zijn, groeien, een andere manier van leven ervaren en het het leven (weer) vieren, eenheid (Unity). Verbinden met je ziel en wie je werkelijk bent. Verbinden met anderen, je zielsfamilie. Eenheid ervaren. Herenigen met de natuur: water, bergen, rotsen, bos, dieren, voeding uit de tuin, en nog veel meer. 

Door middel van verblijf in onze ruime / luxe caravans, priveretreats en groepsretreats, gatherings, begeleiding, verbinden, mediteren, sound meditation, mantra’s/kirten, yoga, bewustzijn verhogen, online come-unity membership.

Met jezelf en elkaar verder ontwikkelen, groeien en genieten. Met de kwaliteiten/specialisme/energie van een ieder en van de natuur. 

Het leven vieren, alleen en/of met elkaar. Vanuit genoeg privacy en ruimte. Want er is geen moeten, alleen maar willen vanuit het hart. Bewust zijn is belangrijk. Dus naar jezelf kunnen reflecteren/spiegelen, weten wanneer je in je ego of donkere stukken zit en in je hart zit. Bereid zijn om dieper naar jezelf te kijken. 

Visies delen en verruimen, ook in manier van (samen)leven.

Prive retreats

Heb je behoefte om je even terug te trekken uit de wereld en in de natuur helemaal tot jezelf te komen? Dieper in verbinding met je ziel en het godddelijke? Heb je daarbij behoefte aan begeleiding en ontspanning? Of geen begeleiding maar hier in onze caravan verblijven of in je eigen huis op wielen hier staan? Dat kan op ons land van 18 hectare midden in de natuur in Spanje. We kunnen samen kijken naar jouw behoefte en een op maat gemaakt retreat / vakantie voor jou arrangeren. 

Lees hier meer info over privé retreats

Of contact mij via de contactpagina voor een kennismakingsgesprek.

Verhuur voor vakantie / staanplaats huren

Indien je graag op ons land in de natuur wilt verblijven om lekker vakantie te houden, dan bieden wij verhuur van onze luxe caravan of tenten aan. Omdat we 18 hectare land hebben, is er genoeg ruimte en heb je genoeg privacy om lekker tot jezelf te komen. In 7 minuten zit je in het dorp van Ayora en in 18 minuten in een grotere stad Almansa.

Indien je een eigen camper of caravan hebt en je wilt op een mooie plek op ons land staan, dan kun je ook een plekje huren. 

Wij rekenen een vast bedrag per nacht. Afhankelijk van welke vorm van verhuur je kiest. Binnenkort meer info. Indien je al wilt komen of meer info wilt, neem dan gerust contact op!

Volg onze pagina en beeldmateriaal op Instagram

Volg onze pagina en beeldmateriaal op Facebook

Het lijkt ons fantastisch om jou te mogen ontvangen om mee te genieten en tot rust/bij jezelf te komen. 

Liefs,
Deniz & Vincent 
@Ayora in Spanje

Foto album